Как показват любовта си различните зодии

  • Сподели:
Как показват любовта си различните зодии

Овен (21.03-20.04)

Вие обичате да ръководите всичко наоколо, така сте и в любовта. Обичате да рискувате, не ви е страх да се забърквате с няколко партньора едновременно. Но влюбите ли се, държите здраво юздите на връзката. Не сте особено романтични, но успявате да покажете всеотдайност и благородство, към половинката си. Това е и вашият начин да покажете, че държите на този човек.

 

Телец (21.04-20.05)

Вие сте тихи и спокойни, отдадени сте на чувствата и когато се влюбите в някой, вие успявате да му предоставите целия свят на поднос. Харесва ви, когато всичко това е взаимно. Искате същата всеотдайност, която вие отдавате с пълни шепи, да се върне и към вас. Обичате изненадите и подаръците, когато са от любимия. Когато сте влюбени, витаете в облаците, гледате всичко наоколо с розови очила. Заредени сте с голяма доза оптимизъм и търпение и сте готови да направите всичко по силите си половинката ви да бъде напълно щастлива.

 

Близнаци (21.05-20.06)

Вие сте търсач на силни усещания, разговори и емоции. И ако в една връзка ги има и трите, това значи е вашият човек. Държите сексуалният ви живот да е изпълнен с много нови и постоянни изживявания. Това е и ключът към вас. Партньорът ви трябва винаги да е на разположение за нови идеи в леглото, за да не изгубите бързо интерес към него. Влюбите ли се от вас излиза и вторият близнак, който е всеотдаен, обичащ, мил домошар. В този момент Близнакът е готов да опази връзката си с цената на всичко. Романтиката му вече не е чужда и започва  да затрупва половинката си  с много подаръци и с още повече разговори.

 

Рак (21.06-20.07)

Вие сте нервни, прибързани и недискретни. Но когато стане въпрос за любов, отваряте друга страница, ставате коренно различни. Обичате ли някой, вие сте най-грижовният и отдаден човек. Загрижеността на Рака към партньора е сигурен сигнал, че той е лудо влюбен във вас. Обичате да правите изненади на половинката си и точно по този начин успявате да й/му покажете любовта си.

 

Лъв (21.07-22.08)

Вие сте лоялни, властни, но и щедри. Царят в зодиака успява да привлече своята плячка с много красиви думи, безброй подаръци и комплименти. Дори през повечето време лъвът да е агресивен, нетърпелив, скандалджия, той винаги успява да вникне в ситуацията и неговите викове са част от начина да ви покаже, че правите някаква грешка. Същевременно, това е една от зодиите, склонна да намери най-добрия подход, а именно всеотдайност и грижовност към половинката, но искат и същото в замяна.

 

Дева (23.08-22.09)

Вие сте склонни да се нагодите към всяко едно желание на вашата половинка и не успявате по никакъв начин да кажете думата „не“. Молбата на половинката ви е закон за вас. Всячески се опитвате да угодите и да изпълните дори и абсурдните желания на партньора си. Важното е да го направите щастлив. Обичате да се натоварвате с куп задължения - от домакинска работа до подбиране на луксозно бельо за половинката ви и това е начинът да демонстрирате чувствата си.

 

Везни (23.09-22.10)

Вие сте една от най-любящите и грижовни зодии. Търпеливи, мили, на мравката път правите. Към любимия подхождате по същия начин. За вас е важно човекът до вас да е удовлетворен и щастлив от връзката. Изключително наблюдателни, Везните не се хвърлят във всяка една връзка. Първо хубаво премерват на везната положителните и отрицателните страни на партньорството с човека до тях и чак тогава преценяват дали да вложат чувства. Обичат ли някой, то е безрезервно и завинаги.

 

Скорпион (23.10-22.11)

Вие сте една от зодиите, която най-много обича показността, лукса и блясъка. Има ли нова връзка, Скорпионът пръв ще я афишира. Той трябва да се похвали на целия свят. За тази зодия е нормално най-близкото му обкръжение да знае повече за случващото се във връзката му от самия него. Скорпионът притежава и лека доза романтичност, но разбира се всичко трябва да се случва под светлините на прожекторите или да бъде увековечено с куп селфита. В любовта обичат да правят  нестандартни подаръци  на половинката си с цел да им спрат дъха. Изненадите са в кръвта им.

 

Стрелец (23.11- 21.12)

Вие сте дете в тялото на възрастен. През целия ви живот ще ви влекат купонът, празненствата и пакостите. Склоните сте към безобразно много връзки, докато не намерите точния човек и когато това стане, махате маската на мачо и разкривате своята грижовна и романтична страна. Отделяте голяма част от времето си за човека, когото обичате. Когато сте настроени романтично, успявате да изненадате партньора си с прекрасни вечери, луксозни екскурзии и незабравими семейни спомени.

 

Козирог (22.12-20.01)

Вие сте една от зодиите, на която е най-трудно да се впусне в любовни обяснения. Енергията и силите си, буквално оставяте на работното място. За вашия партньор е особено трудно да разбере какви чувства изпитвате, тъй като не сте склонни да ги кажете, но успявате с малки жестове да прикриете този ваш недостатък. Козирогът ще се наслади на всеки един миг с любимия, стига да успее да изключи работния режим  и да се отдаде на романтични мисли. Дори и да не е толкова разговорлив, колкото Близнака, Козирогът има свои скрити любовни оръжия. Точно когато най-малко предполагате, той ще ви обсипе с безброй подаръци - от луксозни букети, до скъпи екскурзии. Той е безкрайно щедър към половинката си.

 

Водолей  (21.01-19.02)

Вие сте свободолюбив мечтател и безкраен оптимист. Когато любовта почука на вратата ви, вие сте склонни да дадете на любимия си същото внимание, нежност и време, което е склонен и той да ви даде. И нито повече, нито по-малко. Във връзката си вие чакате първо да видите другия  какво е склонен да даде за вас, вие сте спокоен в отношенията си с партньора, давате му цялата свобода и оставате докрай верен в отношенията ви.

 

Риби (20.02-20.03)

Вие сте плахи в любовта и чувствата си. Изчаквате прекалено много време да мине, докато успеете да се доверите на човека срещу вас, но случи ли се, ставате като майка орлица за любимия си. Грижовни, всеотдайни, подкрепяте по-всякакъв начин човека до вас. Успявате да го затрупате с положителни емоции, топли спомени и незабравими изненади. Обичате любовта и сексът да вървят ръка за ръка. Не държите човекът срещу вас да е изтънчен и елегантен, но за вас с предимство е да има топло сърце и да е отворен към дълбоки чувства.