Как протича една връзка – приливи и отливи

  • Сподели:
Как протича една връзка – приливи и отливи

В началото на връзката, щом тя погледне в очите му и после отмести поглед, той получава ясния сигнал, че може да бъде мъжът, който да я направи щастлива. Този поглед му дава кураж, за да поеме риска да бъде отхвърлен и да й предложи връзка.

По–късно, след като той я е разочаровал няколко пъти, тя престава да му хвърля тези погледи и той престава да чувства, че може да я направи щастлива. Внезапно или постепенно, привличането изчезва. Той може все още да я обича, но тя вече не го привлича.

Той може да започне да си мечтае за секс с други жени или просто да потисне сексуалните си чувства. Остава си моногамен, но страстта я няма. Днес хората не са склонни да останат пленници на връзка, лишена от страст. Използването на усъвършенствани умения в леглото и извън него, може да гарантира, че страстта ще остане жива и сексът ще продължи да става все по–добър и по–добър.

Във всяка връзка има приливи и отливи. Естествено, здравословно е вълната на страстта в една връзка да приижда и да се отдръпва. Както е нормално понякога да не чувствате любов към партньора си, нормално е и да не чувствате сексуално влечение към него.

Времето, когато не чувствате това сексуално влечение, е като облачните дни, когато няма слънце. Облачният ден обаче не означава, че слънцето е изчезнало. Просто то временно се е скрило. Облачните дни са времето, когато на вратата ни чука изкушението. Когато привързаността във връзката е блокирала, ние често се чувстваме привлечени от други хора.

За да запазите възможността страстта да се върне отново във вашата връзка, най–добре е да не удовлетворявате вашите страсти и фантазии. Понякога мъжът е силно привлечен от други жени, но това не означава непременно, че не обича половинката си. Просто неговият интерес не е погълнат изцяло от нея. Трябват години взаимно доверие преди страстите на мъжа да се отклонят  и съсредоточат изцяло върху партньорката му.