Как се постига всяка цел

  • Сподели:
Как се постига всяка цел

Стъпка 1: Направете си списък с топ 5 най-значими неща, които притежавате в момента или просто вече са част от живота ви по някакъв начин.

Стъпка 2: Изчислете колко време сте прекарали в мечтане и мислене за тях, преди да получите всяко едно поотделно.

Освен ако не сте от хората с феноменална памет и гениални математически способности, ще ви е много трудно да намерите общия брой. Това е така, поради простата причина, че цялото това време е било прекалено дълго, спомените - чести и продължителни.

Ако примерно всеки ден от даден период от живота ви сте си мислели по няколко часа и по няколко пъти за определно нещо - няма как да го пресметнете, тъй като не е еднократна мисъл от миналото. Просто времето е твърде много.

А сега си дайте сметка, че за всяко силно желано и получено нещо, вещ или цел ви е отнело много време в мислене за въпросното.

Например: да се върнем в детството - сетете се за дадена играчка, която сте искали много. Спомнете си как сте мислели за нея с желание и сте си представяли, че вече е в ръчичките ви, докато сте уговаряли родителите си да ви я вземат.

Или преди да се качите в любимата си кола, ако там ви е страстта, ще си спомните ли колко пъти и колко силно сте визуализирали, че я карате и притежавате?

Примери много.. А сега замисляте ли се защо е цялото това нещо и как става така?  За съжаление тук верен отговор няма. Но не се отчайвайте, защото не това е важното в случая. 

Важното е, независимо как, че целият този процес работи. И няма значение дали вярвате или не в концепцията за закона за привличането и материализирането на мисли. Та нали вече си доказахме, че е факт?

Изводът от всичко досега казано е този: Мислите, силните желания и визуализирането, насочени към конкретна цел, се осъществяват в реалността и стават ваше притежание и част от физическото. Тоест по-просто казано - случва ви се това, което сте си мислели, че ще се случи.

Предизвиквате своята съдба с мислите си. Затова внимавайте с тях и внимавайте какво си пожелавате! :)