Какъв човек сте според позата, в която спите

  • Сподели:
Какъв човек сте според позата, в която спите

Предлагаме ви бърз тест, който ще разкрие много за това какъв тип човек сте. Тестът е много лесен - разгледайте снимката и изберете този номер, който е най-близък до позата, в която най-често спите.

№ 1: Ако спите легнали настани със сгънати крака, вие сте спокоен човек, на когото може да се разчита. Не се обиждате лесно и не се притеснявате за бъдещето. Усмихвате се дори и при най-големите бъркотии и успявате безпроблемно да се приспособите към всякакви промени, които настъпват в живота ви.

№ 2: Ако спите легнали настрани и с крака, плътно прибрани към тялото, вие често изпитвате нужда да бъдете обгрижвани, търсите разбиране и симпатия. Като се сгъвате по такъв начин, се откъсвате от проблемите и света около вас и се скривате в собствената си черупка. Идеални начини да изразите себе си са рисуване, танци и дори писане в собствен блог.

№ 3: Ако спите по корем с разпънати ръце и крака, вие сте роден лидер. Импулсивни сте и винаги поемате инициативата, стремите се всичко да е под контрол както в личния, така и в професионалния живот. Предпочитате да планирате всичко и не обичате изненадите. Чувството за отговорност и постоянството са предпоставките за успехите ви.

№ 4: Ако спите отпуснати по гръб, най-вероятно сте позитивен човек, който обича живота, обича да е центъра на вниманието и да е душата на компанията. Работите упорито и целенасочено, познавате границите си и не обичате да лъжете. Хората, които спят в тази поза, често имат силен характер.

№ 5: Ако спите по гръб като войник, с ръце, плътно до тялото, вие сте уравновесен човек, който знае какво иска от живота, знае как да го постигне и целенасочено преследва целите си. Макар че може да сте взискателни и педантични, вие сте най-критични и изискващи към себе си.

№ 6: Ако спите по корем и с един крак присвит към тялото, поза, наподобяваща Супермен, най-вероятно сте непредсказуема личност, която обича предизвикателствата. Мените настроенията си толкова често и бързо, че понякога обърквате хората около вас. Много често ви е трудно да вземете решение или да направите избор измежду няколко неща, които ви привличат. Като цяло търсите стабилност, спокойствие и разбирателство, както в личния живот, така и в професионалния.

Ако спите в различни пози и нямате предпочитания към нито една, то тогава вие сте сложна личност, която не познава добре себе си.