Какви са страховете на всяка зодия

  • Сподели:
Какви са страховете на всяка зодия

Овен

Овенът изпитва особено голям страх от самотата и от чувството, че може да се случи нещо лошо на хората, които наистина обича. Когато стане въпрос за болести Овенът тотално се побърква от негативните мисли, които не спират да го преследват и неговият най-силен страх е именно от това. Овенът изпитва и силен страх от природни катаклизми.

Телец

Телецът умира от ужас от момента, в който може да остане без една стотинка и да му се наложи да вземе пари назаем. Определено Телците са изключително горделиви и държат сами да се справят със своите финансови проблеми. Представителите на тази зодия поради тази причина са така вманиачени във всяка изхарчена стотинка и винаги имат в главата си точен план за разходите, които трябва да направят, за да не изпаднат в така страховития за тях момент – да разчитат на другите.

Близнаци

Най-големият страх на тази зодия, е да не се раздели с любимия човек, както и да не се разболее човек от семейството. Близнаците са изключително чувствителна зодия, която много държи на семейството и когато има някакъв проблем, Близнакът е способен да се побърка от мисли и  да изпита силен страх. Още един негов страх е и от затворени и тесни пространства.

Рак

За Рака също едно от най-важните неща е благополучието на близките. Той се страхува от това да не им се случи нещо лошо, както изпитва и силен страх от скандали и кавги. Друг страх на Рака е свързан и с особената непоносимост към влечугите.

Лъв

Лъвът изпитва силен страх от това да остане сам и да няма кой да се възхищава на подвизите му. През целия си живот тази зодия се стреми към власт и съвършенство, както и към по-добър начин на живот. Точно поради тази причина страхове на Лъва са пряко свързани с неговото материално състояние и служебен пост. Другият страх на Лъва е пряко свързан с болестите.

Дева

Девата се страхува от самотата и от момента, в който няма да има на кой да сподели съкровените си тайни. Дори и в повечето случаи да си поставя маска на най-щастливия човек на света Девата изпитва силен страх от това да няма хора до нея на които да разчита. Друг страх на Девата е липсата на финансови средства . Още един страх, който има Девата, е от вода, змии и мишки.

Везни

Везните изпитват особено голям страх от това да се разделят с най-близките си приятели, защото за тях живота се крепи именно на отношенията им с другарите по душа. За тях приятелството е особено ценно - именно с това са свързани страховете им. Везните изпитват и силен страх от високото, както и от по-масивни животни – крави, слонове и коне.

Скорпион

Скорпионът изпитва страх от това да остане недоразбран, както и от момента, в който е останал абсолютно сам. Дори и под черупчестата си обвивка този воден знак дълбоко в себе си е чувствителен и държи на най-близките си хора. Скорпионът изпитва страх от тесни пространства, насекоми и природни аномалии.

Стрелец

Стрелецът изпитва особено силен страх, когато е затворен в тясно пространство, тогава може наистина да се побърка от ужас. Въпреки че е една от най-екстремните зодии и той си има своите страхове. Стрелецът се страхува и от затворено и тясно пространство, в което има много хора – асансьор, метро и други. Другият страх на Стрелеца е свързан със смъртта.

Козирог

Козирогът изпитва страх от това да остане без работа -  от скуката и от еднообразното ежедневие. Другите страхове на Козирога са свързани с изневяра от любимия и прекратяването на дългогодишна връзка.

Водолей

Водолеят изпитва силен страх от това да остане съвсем сам, без близки и роднини на които да разчита. Другият страх на тази зодия е от високо и от всякакъв вид животни.

Риби

Рибите изпитват силен страх от това да бъдат наранени и използвани. Останалите страхове на Рибите са -  от големи пространства, в които има събрани много хора на едно място. Както и от всичко, което идва непланирано и изненадващо за тях.