Какво да правят зодиите в пандемията

  • Сподели:
Какво да правят зодиите в пандемията

Животът по целия свят се промени осезаемо след като пандемията от Covid-19 настъпи. Носенето на маска, социалната дистанция и въведените строги ограничения в почти всички държави се превърнаха в обичаен начин на живот. Списание Harper's Bazaar направи любопитна класация на зодиите и начинът, по който те спазват наложените мерки, както и какво да правят, за да разнообразят ежедневието си.

 

Овен

Предизвикателство: Вие сте огненият знак с най-много енергия, така че най-голямото ви предизвикателство може да бъде неспособността да изразходвате енергията си, да тъпчете на едно място и да стоите вкъщи през нощта, вместо да купонясвате.

Стратегия: От съществено значение е да насочите този огън, който притежавате, в правилната посока или рискувате да изгорите в него. Създайте място в дома си за тренировки и поръчайте всичко, което може да ви е необходимо, за да направите домашен фитнес. Силната музика и ежедневните упражнения ще ви помогнат да се оттърсите от напрежението.

 

Телец

Предизвикателство: Като земен знак, вие силно копнеете за светски събития и може би е доста болезнено да нямате достъп до любимите си ресторанти, в които да си поръчате чаша хубаво вино или вкусна храна.

Стратегия: Научете нови рецепти или се запишете на онлайн курс за готвене, може да включите и приятел или гадже. След това заедно можете да се насладите на виртуалните си вечери.

 

Близнаци

Предизвикателство: Да бъдеш управляван от бързия Меркурий, да се налага да бъдеш на едно място твърде дълго, за Близнака може да бъде невероятно трудно. Вие жадувате за разнообразие и се нуждаете от много умствена стимулация, за да процъфтите.

Стратегия: Запишете се на някакво обучение, за да научите ново умение или стартирайте блог, за който винаги сте мечтали. Това е вашето време за истинско себеопознаване и споделяне на вашите мисли и убеждения.

 

Рак

Предизвикателство: Като чувствителен воден знак, неспособността да видите всички онези, които са ви скъпи, може да бъде най-трудната част от тези времена.

Стратегия: Планирайте видео и телефонни обаждания и / или създайте седмична група за онлайн среща с най-близките ви приятели, с които обсъждате чувствата си и да се забавлявате.

 

Лъв

Предизвикателство: Не можете да се облечете и да отидете на някое страхотно място, на което обичате да ходите. Управлявани от слънцето, вие процъфтявате в светлината на прожекторите и се нуждаете да бъдете под светлините на прожекторите.

Стратегия: Дайте си причина да събличате пижамата си ежедневно (или седмично), като се ангажирате с появата си в социалните медии, където да споделяте слънчевото си излъчване пред света.

 

Дева

Предизвикателство: Липсата на график и отчетност може да ви накара да се почувствате изгубени, тъй като сте управлявани от Меркурий.

Стратегия: Добре ще е да използвате приложения за проследяване на времето, които имат забавен характер и аларми, които звучат като гонг за ново начало, и да внедрите всички най-нови трикове за ефективност във вашия живот. Намерете си някой нов проект да подхванете.

 

Везни

Предизвикателство: Вашата, управлявана от Венера, душа желае да изпитате красотата чрез естетика и общуване. Това естествено може да бъде трудно в карантината, така че тук ще трябва да проявите креативност.

Стратегия: Отдайте се на ритуали за красота и спа процедури вкъщи, за да си дадете личното време за себе си, дори и да сте затворени по цял ден вкъщи. Създайте плейлисти, които да споделите, или направете група с най-близките си в социалните мрежи, за да не прекъсвате връзка с другите.

 

Скорпион

Предизвикателство: Да бъдете сами за дълги периоди от време може да ви вкара в заешки дупки и конспирации, изобилстващи в YouTube. Можете също така да се изолирате, ако така приятелската подкрепе би била по-силна, усещайки липсата ви.

Стратегия: Копнеете за дълбочина и мистерия, така че изборът на дебела книга и някой, с когото да резервирате места в клуб, когато отворят, или да правите планове за пътешествия ще бъде като спасително въже за вас.

 

Стрелец

Предизвикателство: Като свиреп огнен знак, вие жадувате за приключения, независимо дали това са нови гледки, езици или теми, за които да учите.

Стратегия: За щастие, в карантината можете да направите последното, така че най-добре е да се запишете на курс, който позволява на ума ви да пътува, въпреки че тялото ви не може за момента. Намерете приятел, който да се присъедини към вас и да учите заедно.

 

Козирог

Предизвикателство: Липсата на структура и производителност в карантината може да ви накара да се чувствате безпосочни или тревожни.

Стратегия: Имате нужда от цели. Ако случайно не работите или работата ви кара да зацикляте, уверете се, че сте намерили друг мотивиран, креативен партньор за вдъхновение, с когото да се свързвате често.

 

Водолей

Предизвикателство: Можете да се опитате да разрешите всички проблеми в света, когато сте оставени на собствените си сетива. Това е благородно, въпреки че рискувате да бъдете претоварени и след това да се откажете.

Стратегия: Общността е ключова за вас, макар и че не говорим за която и да е общност. За вас е от съществено значение да споделяте идеи с тези, чиито ценности и житейски мисии са в съответствие с вашите собствени.

 

Риби

Предизвикателство: Като изключително съпричастен воден знак, понякога можете да се изгубите в страха и емоциите на колектива, които не са изцяло ваши.

Стратегия: Творчеството е кралица за вас, така че независимо дали е колаж, танц или писане, от съществено значение е вашите идеи да намират своето изпълнение. Също така сутрешните ритуали за приближаване до земята ще ви помогнат да защитите жизнената си енергия.