Ким Катрал се завръща на екран

  • Сподели:
Ким Катрал се завръща на екран

Ким Катрал може да не се появява в новата поредица "And JustLikeThat...", но пък ще я гледаме в ситкома "How i met your father" и в други също толкова вълнуващи проекти.

Когато бе обявено отсъствието на Саманта Джоунс в продължението на ''Сексът и градът'', в социалните мрежи се появиха доста крайни и бурни реакции. Феновете на сериала споделиха своето объркване и разочарование, казвайки, че без нейния образ сериалът ще бъде обикновен. Според слуховете Сара Джесика Паркър и Катрал никога не са се разбирали и просто не е било възможно да работят заедно. Ким Катрал има два нови и вълнуващи проекта в процес на подготовка.

Въпреки че завинаги ще бъде свързана с образа на Саманта, най-освободената нюйоркчанка от 90-те, тази година актрисата се завръща в друго амплоа. 
Ким Катрал ще играе бъдещата версия на Софи, главната героиня, изиграна от Хилари Дъф в ситкома "How i met your father". Също продължение на емблематичен за времето си сериал - "How i met your mother" (Как се запознах с майка ви).
В някогашния ''Как се запознах с майка ви'' разказвачът на историята бе актьорът Боб Сагет, а в новата поредица, Катрал ще играе бъдещата версия на героя на Хилари Дъф, Софи, която разказва на сина си как е срещнала баща му.

Историята на Софи ще пренесе публиката през 2021 г., където тя и нейната сплотена група приятели – Джеси (Крис Лоуел), Валентина (Франсия Раиса), Чарли (Том Ейнсли), Елън (Тиен Тран) и Сид (Сурадж Шарма )— са в разгара на това да разберат кои са, какво искат от живота и как да се влюбят в ерата на приложенията за запознанства и неограничените възможности.

Сценаристите на сериала Исак Аптакър и Елизабет Бергер са още изпълнителни продуценти заедно със създателите на "How i met your mother" Картър Бейс и Крейг Томас и режисьорът/изпълнителен продуцент на оригиналния сериал Пам Фрайман. 

Премиерата на новия ситком ще се излъчи през януари 2022 г. и наистина ще се надяваме на смях и нелепи случки, които бяхме свикнали да гледаме.

Катрал наскоро приключи работата си по комедията ''За моя баща", вдъхновена от живота на стендъп комика Себастиан Манискалко. В лентата, която все още няма потвърдена дата, Катрал играе съпругата на Робърт Де Ниро.