Кога мъжете изглеждат секси в очите на жените

  • Сподели:
Кога мъжете изглеждат секси в очите на жените

Има някои елементарни действия от ежедневието, които карат мъжете да изглеждат секси в женските очи. Най-интересното е, че господата дори не си дават сметка за това.

Не става въпрос за някакви премисляни жестове, а за прости неща, които обаче впечатляват дамите. Ето някои от тях, които не изчерпват темата, но със сигурност са... секси:

Когато току-що си е взел душ

Има нещо доста секси в мъж, който тъкмо излиза от банята. Особено ако все още е с кърпа, увита около кръста му. Мирисът на свежест, съчетан с полуголо мъжко тяло веднага привлича вниманието.

Когато държи/играе с куче или коте

Или нещо друго, което е малко и очарователно. Жената веднага си представя как би държал тяхното бебе (ако вече нямат). Това показва отношение и загриженост, които са важни за дамите.

Когато мъжът готви

Доста е секси, когато мъж поеме командването в кухнята. Освен че се наслаждава на кулинарните му умения, това кара жената и да почувства, че някой се грижи за нея.

Спонтанна физическа привързаност

Без значение дали е пред други хора или когато са сами вкъщи едно хващане за ръка, гушкане или какъвто и да е спонтанен физически допир кара жената да се чувства желана.

Помощ в домакинската работа

Не е ли секси, когато един мъж реши да измие чиниите или помогне на любимата си в домакинската работа. Някои жени го приемат като знак на любов и грижа и гарантирано ще го оценят и ще се зарадват.

Навити ръкави

В повечето случаи навитите ръкави на ризата или фланелката правят мъжете да изглеждат секси. Може би дори не се замислят, но е факт!

Когато разрешава проблем

Дали е концентриран в поправянето на колата си, ремонтирането на мивката или просто помага на приятел, разрешаването на даден проблем говори за решителност у мъжа, а това е особено привлекателно.

Добротата също е привлекателна

Може да не се замисляте за това, но добратата също може да бъде секси. Без значение дали си добър с жена си, с приятелите си, да помагаш на родителите си или на бездомни, истинската доброта винаги е привлекателна.