Кога си мислиш, че си готин, а всъщност си жалък простак

  • Сподели:
Кога си мислиш, че си готин, а всъщност си жалък простак

Кога си мислиш, че си готин, а всъщност си жалък простак, защото:

1. Смяташ, че истинският мъж се познава по марката на боксерките.

2. Мислиш, че "мускулест" и "силен" са синоними.

3. Съдиш за всички жени по тези, които виждаш всеки петък по любимите си заведения. И според теб "независима жена" е такава, която има пари да си плати входа и наркотиците.

4. Споделяш вярването, че готиният пич е груб, има скъп автомобил, марков часовник и ходи на "Какао".

5. Гащите ти струват малко повече от телефона ти. Телефонът ти струва малко повече от колата ти. А колата, телефонът и гащите ти общо струват малко повече от жилището ти.

6. Смяташ, че е срамно човек да знае как се сменя крушка и как се отпушва мивка.

7. Имаш убеждението, че житейският опит е по-важен от теоретичните познания. И затова трупаш своя такъв в петък и събота по заведенията. Сигурен си, че там срещаш всякакви хора и това, че има други видове на други места е мит. Или някакво незначително малцинство.

8. Ако спечелиш от лотарията, първо би си купил нов "Мерцедес".

9. Имаш минимум един чифт обувки от лачена крокодилска кожа или поне имитация.

10. Смяташ, че естествено красивата жена е такава с много малко грим, татуировка на кръста и силикон. И понеже си чувал, че красивата жена трябва да се събужда така, както си е легнала, сутрин следиш дали не й е размазана спиралата и дали не й се е изтрил солариумният тен.

11. Според теб всички мъже в сферата на културата и изкуството са гейове и да говориш с такива е срамно.

12. Идеалната жена за теб е фолкпевицата. Виждаш я естествено красива, нежно женствена и същевременно независима.

13. Оценяваш колко марков е парфюмът по десетобалната система - 10 пръскания = 100% оригинален.

14. Да излезнеш с танцьорката от клуба покачва престижа ти почти до максимум. Единствените по-престижни опции са фолкпевиците и миските.

15. Не можеш да имаш приятел от женски пол, защото колкото и да не те привлича сексуално една жена, пак за друго, освен за секс, не бихте могли да си говорите.

16. Когато купиш за жена голям букет и парфюм, тогава разбираш, че си влюбен.

17. Самочувствието ти пряко зависи от това кои хора познаваш. Затова винаги, когато искаш да накараш някой да ти завижда, изброяваш разни известни имена. Повечето сред тях са на хора от организираната престъпност.

18. Ако някой от обкръжението ти твърди, че е престъпник или е роднина на престъпник, както и че е спал с фолкпевица или миска, го боготвориш.

19. Правиш ясна разлика между хората, които слушат само поп и чалга и тези, които слушат и хаус. Всъщност ходенето по заведения с клубна музика за теб е културно събитие от най-висша класа. Като на опера в Италия, но няма да схванеш аналогията.

20. За теб успял човек е такъв, който има къща в Драгалевци, апартамент в Слънчев бряг, сравнително нов "Mерцедес" и каквото е карал преди това за жената, дрехи от мола, бутилка уиски и кубинска пура. Само на такива хора се възхищаваш и само от тях приемаш съвети и препоръки за успех.

21. И ти не знаеш защо, но най-обичаш суши и морски дарове.

Автор: Elfinora / Източник: wrong.bgwins.com