Кои са най-щурите зодии

  • Сподели:
Кои са най-щурите зодии

1. Близнаци

Близнаците са най-лудите в зодиака

Близнаците без съмнение са най-щурата и непредсказуема зодия наоколо! Този знак е известен със своята раздвоена личност и настроенията му могат да преминат от 0 до 100 за секунди, почти без предупреждение. Въпреки че Близнаците са спокойни и премислят своите действия, се изисква бдителност около тях.

 

2. Скорпион

Скорпионът може да влезе в дива серия

Скорпионът не само е най-бунтовният зодиакален знак, но и има напълно щура страна. След като преодолеете бариерите на Скорпиона, скоро ще видите колко са безгрижни и незаети от мнението на други хора и това им дава зелена светлина да полудяват на спокойствие и да подлудяват останалите.

 

3. Стрелец

Стрелецът е крайният „Жокер

Като една от най-забавните зодии, не е изненадващо, че Стрелецът има напълно луда страна. Стрелецът е човек, който обича да забавлява хората и ще направи почти всичко, за да ги разсмее, независимо какви щуротии ще трябва да измисли и какви номера да им погоди.

 

4. Овен

Овенът е тиктакаща бомба

Овенът има репутацията, че е един от най-бързо ядосващите се зодии, представителите й лесно се палят и може буквално да експлодира във всяка една минута! Извън това, обаче, Овните имат и мека, дори забавна природа. Нямат задръжки, което им позволява да скъсяват дистанцията с околните.

 

5. Везни

Везните са диви и волни

Със своето естествено поведение и весел начин на живот, Везните определено се нареждат сред най-лудите зодиакални знаци. Лудостта на Везните се засилва, когато са подтикнати други хора, особено от близки. Когато са в компания, те буквално нямат граници. Душата на компанията.

 

6. Водолей

Водолеите са диви и горди

Водолеите обичат да се забавляват и определено знаят как да го правят. Ако трябва да направят нещо, в което има дори и малко лудост – те го правят. Водолеите винаги са готови за приключения, дори да изглеждат налудничави и опасни. Никога не се отчайват и са готови да преминат границата за малко повече забавление.

 

7. Риби

Рибите могат да са щури, но могат и да не са

На седмо място по лудории в класацията ни се нареждат представителите на зодия Риби. Въпреки че са последни в зодиакалната последователност, Рибите определено имат душата на купонджии, обичат да нарушават законите и да се впускат в приключения, когато са с приятелите си. Рибите обичат шантавите идеи и са готови по всяко време да последват някоя такава и да направят нещо диво.

 

8. Лъв

Лъвовете са лунатици

Лъвовете държат първото място в класацията за най-драматични зодиакални знаци и трудно биха се вписали в класация за лудории. Оказва се всъщност, че Лъвовете могат да бъдат много щури. Но не могат да се отпуснат напълно в своята лудост, защото са прекалено суетни, обичат да се чувстват добре и на място и успяват да балансират лудата си страна с разума.

 

9. Телец

Телецът е прекалено сериозен

На Телеца не му пречи хората да са диви и щастливи, да се забавляват и да лудеят. Просто той не е такъв и не му идва от вътре да го прави. Телецът не обича да участва в лудориите, а предпочита да ги наблюдава отстрани като зрител. Определено не би направил нещо нетипично за себе си.

 

10. Козирог

Козирогът е слаб играч

Козирогът може би е малко сноб, което вероятно обяснява защо не винаги е на борда на „забавния“ автобус. Козирогът е много решителна личност и вижда лудостта като намеса в постигането на цели и мечти. Представителите на зодията са целеустремени и странят от всичко, което може да отклони вниманието им.

 

11. Дева

Девата казва винаги „не“  и не може да се отпусне

Девата е един от най-сериозните и сложни за разбиране зодиакални знаци, поради което те почти никога не участват в луди и забавни дейности. Девата винаги е много зряла и не вижда смисъл да действа глупаво, по детински и безсмислен начин.

 

12. Рак

Ракът е най-малко щурият знак

Като най-чувствителния зодиакален знак, Ракът се смята за твърде напрегнат и затворен за всичко диво и лудо. Когато излиза от зоната си на комфорт, която е семейната му среда, Ракът се чувства неспокоен. Затова и страни от всички дивотии и предпочита да прекарва дори времето си сам, само и само да не се замесва в щуротии.