Кои зодии лесно се отегчават и бързо им омръзва всичко

  • Сподели:
Кои зодии лесно се отегчават и бързо им омръзва всичко

Стрелец

Тъй като Стрелецът има страх от обвързване, за него е важно отношенията му с половинката винаги да са във вихъра и да не изпадат в рутина. Той лесно би се отегчил, когато нещата започнат да стават еднообразни и скучни. Тогава той просто отива на лов за нов трофей. Стрелецът носи буйна кръв и не обича застоя, той не може да се задържи за дълго на едно място просто, защото бързо му омръзва всичко и когато това се случи той започва да търси нови варианти, за да повдигне адреналина си. Дори еднообразната работа, която се състои в стоене на едно място всеки ден, протичаща по един и същи начин, е склонна, да изкара Стрелеца от равновесие, защото той бързо, ще се отегчи.

Лъв

И Лъвът като Стрелеца особено много държи на личната си свобода, не подлежи на контрол. Нито може да се остави на някой друг да чертае плановете му за живота. Лъвът е царствен, самоуверен и държи да води активен начин на живот. За него определено е трудно да стои на едно място, както и в еднообразна връзка, в която няма изненади и развитие. Той прекалено много обича себе си, за да сведе глава пред някой и да се остави да го контролират и променят, просто това няма как да се случи. Ако усети, че връзката му е в застой и няма изглед нещата с партньора му да станат по-интересни и спонтанни, той веднага ще намери някой, който да го държи в напрежение, който обича спонтанността и изненадите. Лъвът може да се отегчи от много неща - от бавни и скучни колеги; от работа, която не му позволява да подхранва егото си; от еднообразни и в застой връзки; от липса на конкуренция; от недостиг на сцена, в която да покаже възможностите си.

Близнаци

Близнакът определено обича разнообразието, както и новите изживявания. На него бързо му омръзват скучните разговори, еднообразното ежедневие и работа, в която не може да развихри нестандартното си мислене. Той обича да се наслаждава на различни храни, хора и хобита. Близнакът е непрекъснато в движение и точно поради тази причина може да бъде силно отблъснат или отегчен от бавни и мудни хора - това може наистина да го вбеси. Във връзките си той обича изненадите, промените и тръпката. Определено би му доскучал партньор, който е прекалено спокоен, обичащ тишината и мразещ екстремните изживявания – Близнакът не би си губил от времето да бъде с такъв човек. Това е една от зодиите, която е силно привлечена от хаоса, шумните разговори, големите компании и новите усещания.  Зодия, която лесно може да се отегчи и на която бързо й омръзва всичко, точно затова тази зодия е готова да граби с пълни шепи от живота.

Овен

Овенът не обича да бъде контролиран, както и еднообразните личности в живота си. Той гледа непрекъснато да е заобиколен от интересни и разнообразни разговори и когато му стане скучно бързо сменя събеседниците си. Едно от нещата, които би ги отегчило до смърт, е ежедневната рутина. Определено това е зодията, която обича силните усещания, новото, тръпката. Обичат  енергични, бързи и тръпнещи да експериментират хора. Харесват предизвикателствата и определено обичат свободата си. Когато няма какво ново да научи от партньора си и усети, че връзката вече се е изтъркала, познава всички действия на човека до себе си - Овенът просто ще даде крачка назад и ще се отърве от подобна връзка, в която вече не усеща тръпка. След което ще потърси човек, който е готов да се движи с неговото темпо и който не се страхува да експериментира и да се забавлява.