Контролира ли Меган Маркъл с езика на тялото си принц Хари

  • Сподели:
Контролира ли Меган Маркъл с езика на тялото си принц Хари

Хесус Енрике Росас, известен със своя YouTube канал Body Language Guy, следи публичните изяви на херцога и херцогинята на Съсекс, като отбелязва случаите, когато Меган привидно "казва" на Хари да спре да говори, използвайки езика на тялото си.

Езикът на тялото на Меган Маркъл е изследван от експерти, които смятат, че тя прави дискретен жест с ръка, за да сигнализира на британския принц Хари кога да замълчи. 
Хесус Енрике забеляза няколко случая, в които Меган изглеждала нетърпелива и променяла държанието си като знак спрямо принц Хари, че е време да преустанови разговора.

Меган и Хари живеят в дома си в Калифорния, след като се оттеглиха от кралските си ангажименти през януари 2020 г., но двамата все още правят някои публични изяви оттогава.

Поведението на Меган поражда известни подозрения що се касае до езика на тялото ù. Според Хесус, когато Меган понечва да оправи косата си, жестът ù с ръка почти блокира напълно лицето ù от поглед. В този случай това е буквално по средата на зрителния контакт.
Много фин сигнал, че тя не се чувства комфортно и най-вероятно иска да бъде някъде другаде в този момент.
Друг често използван сигнал, че човекът иска да си тръгне, е дългото мигане - Меган прави едно от тези продължителни мигания точно преди да се изправи.
Дългите мигания са лесни за забелязване и те ви казват, че или ставате скучни или не ви се обръща достатъчно внимание, или мигащият иска да бъде някъде другаде в този момент.
Хесус също така отбелязва, че херцогинята на Съсекс използва "потупване" с ръката си, когато иска да продължи напред или да си тръгне.


"Меган прави този сигнал, когато иска разговорът да бъде прекратен."

Последните новини около двойката са, че принц Хари е заявил, че не се чувства в безопасност, когато се намира на територията на Обединеното кралство.

В предварително изслушване тези дни по искането му за възстановяване на полицейската охрана, базирана в Обединеното кралство, адвокатът на принц Хари заяви, че принцът иска да посети семейството си, но не се чувства в безопасност.

През септември Хари подаде молба за официален съдебен преглед, за да оспори решение на британското правителство, което му отказва опеката, финансирана от данъкоплатците, до която загуби достъп, когато той и съпругата му обявиха плановете си да се оттеглят от задълженията си като висши кралски особи. 
Въпреки че Хари посети Обединеното кралство два пъти миналата година, той пътува без Меган или двете им деца - Арчи Харисън, на 2 години, и осеммесечната Лилибет "Лили" Даяна.


"Това твърдение се отнася до факта, че херцогът не се чувства в безопасност, когато е в Обединеното кралство, предвид мерките за сигурност, приложени към него през юни 2021 г. Разбира се, че той иска да се върне, за да види семейството и приятелите си и да продължи да подкрепя благотворителните организации, които са толкова близки на сърцето му. Това е и винаги ще бъде неговият дом.", съобщи в изявление адвокатът на Хари - Шахид Фатима.