Лео, Джиджи и стрелите на Купидон

  • Сподели:
Лео, Джиджи и стрелите на Купидон

Твърди се, че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид го карат бавно, но стават все по-сериозни.

Слухове свързаха за първи път двете знаменитости през юли и оттогава бяха забелязани да излизат с приятели в Ню Йорк, твърдейки се, че го карат небрежно и полека.

Съвсем наскоро актьорът и моделът бяха забелязани заедно в събота вечер на ексклузивно парти, организирано в таванско помещение в Сохо, макар и Лео да не си пада по този нощен начин на живот.

Двамата всъщност се познават от няколко години, но без да се впускат в романтични взаимоотношения, тъй като през този период се виждаха с други хора.
През 2019 г. за първи път бяха снимани да прекарват време заедно със сестрата на Хадид Бела и Кендъл Дженър в Art Basel в Маями.

Леонардо освен славата на брилянтен актьор си изгради постепенно имиджа на човек, който не се обвързва с дами над 25 години, а възрастта на Джиджи е 27.

Ще бъде интересно да видим дали отношенията между двамата ще просъществуват в бъдеще.

Има едно нещо, което се явява парадоксално тук и това е как един супер сериозен еко активист, природозащитник и борец в климатичните изменения, носител на Оскар, Златен глобус и въобще актьор с невероятна филмова кариера - няма дългогодишен успех в любовните си връзки и отказва да се обвърже трайно.