Лудите, лудите – те да са живи!

  • Сподели:
Лудите, лудите – те да са живи!

Втори ден се чудя как съм прекарала 14 години без "Фейсбук". Какво съм правила? Как съм се забавлявала? Спомням си, че имаше някакви игри – стражари и апаши, народна топка… Нещо такова беше, но вече не си спомням.

Не могат да се сравняват с "Фейсбук"! Та аз имам 876 приятели! Вярно е, че голяма част от тях не познавам, но какво от това, всички правят така! Вчера събрах 100 харесвания на профилната ми снимка и 54 на статуса ми "Добро утро!". Това е рекорд! Имам приятелка, която събира повече от мен и да си призная, малко ѝ завиждам. Искам да имам повече харесвания от нея.

Днес се събудих и веднага проверих "Фейса". Вероника била на екскурзия в Италия. Пък Иван имал ново гадже - Александра. Не е по-хубава от мен. Изглежда ниска. Иван сигурно съжалява, че се разделихме. Никога няма да намери по-добра от мен. Ще публикувам статус - "Като мене няма втора, скъпи!".

Виждам, че харесванията на профилната ми снимка са станали 112! Даже имам 7 нови покани за приятелство! Единият е сладък. Ще му приема поканата и ще му харесам снимките и статусите, пък дано Иван види!

Във "Фейсбук" си имам и ферма. Отглеждам 50 крави и 18 овце. Това ми напомня да ги нахраня...

С приятелките ми се виждаме рядко. Предпочитам да си пишем. Най-хубавото е, че във "Фейсбук" дори не трябва да пиша с българската азбука и да спазвам пунктуационните правила. Сладурът, който ми беше поискал приятелство, ме сръчка! Сигурно ме е харесал! Да му пиша ли? Ще питам Ваня! … Жалко, не е на линия. Няма да му пиша, може да си помисли, че съм прекалено лесна.

В петък ще ходя на театър. Ще гледам … Не помня как се казваше, все тая. Тъй или иначе не искам да ходя, там не мога да си проверявам "Фейсбук"-а. Може би ако седна по-назад никой няма да ме забележи. Да, така и ще направя! Ако можех нямаше да ида, но ме задължават от училище. 15 човека са харесали статуса ми "Като мене втора няма, скъпи!" . Дали Иван го е видял?

Не съм си качвала снимка от 3 дни. Ще си направя селфи! Коя ли да кача? Харесвам се на цели 8! Ще кача първата… Дано Иван да я хареса. Ще си постна и статус: "Отивам на театър! Приятна вечер!" и ще тръгвам. Чудя се дали в театъра има Wi-Fi… Постановката била по "Под игото", това май го учихме миналата година, но не съм сигурна. Най-добре да си проверя "Фейсбук"-а.

Сладурът ми е харесал снимката! Вече съм сигурна, че ще харесва. Ще го сръчкам, дано ми пише! Няма начин Иван да не ревнува! Ваня е на линия, трябва да ѝ кажа за сладура! Ето, пиесата започва… Ааа, сетих се, учили сме го, някой беше постнал цитат от книгата за някакви луди, те да били живи… И Ваня смята, че не трябва да му пиша.

Някакъв човек ми направи забележка да спра да си гледам телефона. Било хубаво да погледам нещо стойностно. Моето поколение само пред компютрите седяло, пропилявало си живота. Нямало ценности, били сме много незаинтересовани. Как можело да бъдем толкова апатични. По негово време нямало "Фасбок"… "ФАСБОК"! Ха-ха-ха! После за моето поколение говори...

Та той не знае как се произнася "Фейсбук"! Като му направих забележка за произношението ми се обиди… Каза, че е щастлив, че по негово време нямало компютри. Не можах да се сдържа и се изсмях. Какви ми ги приказва пък този? Сигурно е луд

Иван ми хареса снимката, знаех си, че му липсвам!