Луна във Везни

  • Сподели:
Луна във Везни

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия кръг на зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира във Везни, в атмосферата витае нещо, свързана с планетата покровителка на този знак – Венера. Затова по време на Луна във Везни е добре да обърнем внимание на партньорството и партнирането, на любимия човек, на интимната си връзка като цяло.

Хубаво е да се стремим към мир, хармония, красота, справедливост и любов. Подходящи са занимания с изкуство и творчество, както и водене на преговори от всякакъв вид.

Въздушната Луна предразполага и към доминиране на ума и разума, възможно е точно сега да ни хрумнат някакви блестящи идеи, да получим прозрение как е най-добре да действаме в дадена ситуация.

Везни, освен знак на брака и любовта, на хармонията и красотата, е и знак на справедливостта, чувството за мярка и такт, претеглянето на различни гледни точки, правенето на компромиси при нужда, отчитането на чуждото мнение и позиция.

Да, понякога обвиняват Везните в крайна нерешителност и колебливост, но това е така заради острото им желание да не ощетят никого, да бъдат честни и почтени съдници, да не изпадат в крайности.

Затова Луната във Везни ни прави едновременно умни, находчиви и разумни, но и меки, сговорчиви и склонни на отстъпки, ако възникне необходимост от това.

******

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg