Любовната история на Джесика Честейн и Джан Лука Препосуло

  • Сподели:
Любовната история на Джесика Честейн и Джан Лука Препосуло

Може да не ви се вярва, но Джесика Честейн никога не е искала да се омъжва и открива любовта на живота си след доста тежка раздяла.

Една от първите ѝ връзки е била със сценариста и режисьор Нед Бенсън.

''Запознах се с Нед през 2004 година, когато се преместих да живея в Лос Анджелис. Бях гледала негови филми, намирах го за много талантлив и исках да работим заедно.''

След шестгодишна връзка двамата се разделят през 2010 година и Джесика се съсредоточава изцяло върху кариерата си като начин да се справи с тази раздяла. Едва ли някога си е представяла, че ще срещне важна особа и то по неочакван за нея начин.

Носителката на Оскар започна връзка с Джан Лука Пасси Де Препосуло през 2012 година, който е изпълнителен директор на модната компания Moncler. Джан Лука принадлежи към едно от най-старите италиански аристократични семейства, чиято история датира още от 937 година. Фамилното им име Паси де Препосуло, което всъщност означава ''мир'', е получено през 1307 г., когато тогавашният граф Отопасо де Препосуло подкрепя мирните разговори между няколко враждуващи групи, Гибелин и Гвелф в Бергамо.

Освен кариерата си в модната индустрия, Джан Лука е и сериен предприемач и инвеститор. Той е инвестирал в различни потребителски бизнеси и други бизнес начинания.

Съосновател е на марка първокласно Prosecco на име FIOL. Джан Лука вече си е сътрудничил с известни звезди от Холивуд като Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Леонардо ди Каприо, Том Круз, Кейти Холмс и др.

''Обикнах в него страстта му към Италия и връзката му с историята и културата. Това за мен бе много вдъхновяващо.''

Честейн нямала ни най-малка представа, че излиза с благородник, наследник на стара европейска династия.

Дори подобно обстоятелство не било лесно да я впечатли, защото със сигурност не търсила богатство и пари. Джесика не вярвала в брака и Джан Лука трябвало здраво да се потруди, за да преобърне това нейно мислене. 

''Той знаеше, че не се интересувам от брак, но колкото повече го опознавах, толкова повече променях решението си. Имаше неща, които си струват да бъдат отпразнувани.''

Двамата пазили връзката си възможно най-далеч от публичното пространство, докато не я обявили официално през 2017 година. Джесика написала шеговито в своя профил:

"Чухте ли новината? Вече съм извън пазара. Джан Лука и аз се оженихме, но решихме да запазим този момент изцяло личен и не сме продавали снимки на никой.''

На практика след тяхната сватба Джесика е италианска графиня, но двойката не може да използва титлите си, докато родителите на Джан Лука са живи. Без значение титлата актрисата не съжалява, че е дала шанс на любовта.

''Харесва ми усещането да бъда съпруга на Джан Лука, той е невероятно човешко същество и съм повече от щастлива, че споделям живота си с него.''

Джесика и Джан Лука имат две деца, чрез сурогатна майка.