Любовта и зодиите – Везни, Скорпион и Стрелец

  • Сподели:
Любовта и зодиите – Везни, Скорпион и Стрелец

Любовта е най-вълшебното и красиво чувство на света, а споделената любов е истински дар, който малцина притежават. Всички зодии изпитват най-различни чувства в своя любовен свят, а сега ще разгледаме как точно се отразява любовта на различните зодии.

Везни

Везните са общителни и това е в основата на тяхната същност. Те обичат да общуват с аристократични и изтънчени личности. Животът им се върти около правдата, съпричастността, справедливостта, защото са хора, които особено много държат на истината, доброто и красотата във всичките и форми. Везните са изключително контактни и бързо се сприятеляват с останалите хора.

Тази зодия е силно привлечена от дълбочината на човешките отношения, точно поради тази причина, знае кога е нужен компромис в името на добрата комуникация. Везните търсят партньор, който харесва домашния уют, интелигентен, харизматичен и с чувство за хумор. А когато срещнат такъв човек, те усещат пълна хармония и са истински удовлетворени от връзката си. Във връзките си, те са изключително гъвкави, знаят кога и точно какво да кажат на своята половинка, за да потушат всеки приближаващ конфликт и да съхранят добрите отношения.

Внимателни и деликатни са в любовта и никога не прибързват, когато взимат категорично решение за връзката си. Те вярват, че най подходящият спътник в живота за тях е човек, който е честен, благороден и разбира се, с добро възпитание. Везните подхождат с уважение и честност към своя партньор, но искат от отсрещната страна да получават същото, а когато това не се случи, те приемат нещата хладнокръвно, защото са свикнали винаги да очакват и най-лошото в отношенията си с другите.

Скорпион

Скорпионът е човек на крайностите и в любовта и в секса. Сексът определено е водеща сила за тях, затова търсят човек, който поне малко да се доближава до техните стандарти, а именно пламенен, страстен, емоционален и див, като тях самите. Скорпионът е наясно за рисковете, които крие любовта, точно поради тази причина никога не се отдава изцяло в една връзка, както и никога не споделя всичко за себе си на своя партньор.

Тази зодия е силно привлечена от загадъчни и сексапилни личности, хора с които няма как да скучае, такива които ще са способни да удовлетворят сексуалните желания на Скорпиона. Във връзките си Скорпионът е дръпнат, потаен и човек, който поставя на първо място собствените си нужди и желания, но не така стоят нещата, когато Скорпионът е истински влюбен. Тогава той е способен да бъде нежен, грижовен и отдаден изцяло на своя любим човек. Скорпионът е зодията, която не може да живее без разнообразие във всичките сфери от живота си, той постоянно търси нови усещания и хора. 

Стрелец

В любовта Стрелецът е човека с вечно забитата стрела в сърцето си от  самия Купидон – бързо влюбчив и дори наивен, той се подава на своите емоции на мига, в който види по-симпатичен човек до себе си. Тогава, той е директно обладан от чувството за любов, връзка и семейство с този човек. Оптимистичният Стрелец, никога не се отказва и дори, когато са го наранили жестоко, той се изтупва и продължава да търси своята половинка.

Във връзките си той е доверчив, откровен, а на моменти и изключително емоционален, просто защото никога не може да си премълчи това, което мисли и му е на сърцето. Стрелецът знае как да обича истински и да показва своята любов, чрез спонтанност, искреност и остроумие. Връзката с него е забавна, ободряваща и истинска, защото когато Стрелецът обича, това наистина е красива и романтична любов, без лъжи, интриги и излишен хаос.