M3 Communications Group, Inc. със сребро за PR агенция на годината в Европа от Stevie® Awards

  • Сподели:
M3 Communications Group, Inc. със сребро за PR агенция на годината в Европа от Stevie® Awards

Компанията получи и бронзово отличие за „Комуникационен експерт на годината“

 17август 2021 г., София. М3 Communications Group, Inc. спечели сребро в категорията „PR агенция на годината в Европа“ в международния конкурс Stevie International Business Awards 2021®. Компанията бе отличена още в категория Комуникационен експерт на годината“, в която Светослава Недялкова, Account Manager в агенцията, завоюва бронз.Наградите са огромен успех за M3 Communications Group, Inc. и екипа ѝ, тъй като са избрани сред над 3 700 номинации, получени общо за всички категории в конкурса. Те са признание за динамичното развитие на компанията през изминалата предизвикателна година, което включва редица креативни проекти, кампании и нови клиенти.

Stevie International Business Awards® са едни от най-престижните международни бизнес награди. През 2021 г. в тях участваха организации от над 60 нации, а носителите на наградите бяха определени на база средните оценки на журито, състоящо се от над 260 експерти от цял свят. Глобалните награди се провеждат за 18-и пореден път и отличават някои от най-добрите организации и професионалисти в редица индустрии, сред които и комуникационния сектор.

„Тези две международни награди са изключително ценни за нас, защото са признание за усилената работа, креативността и професионализма на екипа ни през една изпълнена с трудности година. Благодаря на всички в M3 Communications Group, Inc., които всеки ден доказват, че с отдаденост и добър екип всеки смел проект е възможен. Вярвам, че ни очакват още много вълнуващи успехи и занапред“, коментира Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

Компанията е сред финалистите за „PR агенция на годината в Европа“ в наградите за пети път, след като бе отличена в категорията и през 2010 г., 2011 г., 2015 г. и 2018 г. През 2018 г. Максим Бехар е отличен с бронз и в категория „CEO на годината“.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., партньор за България на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, осигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, кризисен мениджмънт, дигитални услуги и услуги в сферата на социалните медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и др. Основателят на компанията и изпълнителен директор Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации и е световно признат като експерт по комуникации. Компанията е носител на десетки международни и местни награди: специална награда в категорията „Най-добра агенция в Европа“ в международния конкурс PRWeek Global Awards 2021, 3 пъти Агенция на годината в България - 2011, 2016 и 2018, най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2012 според The Holmes Report, най-добра PR компания в света според Stevie Awards и много други.