Мадона и шестте й деца изненадаха баща й за 90-годишнината му

  • Сподели:
Мадона и шестте й деца изненадаха баща й за 90-годишнината му

Мадона направи 90-годишния рожден ден на своя баща Силвио Чичоне незабравим. Изпълнителката на хита Vogue заведе шестте си деца – 24-годишната Лурдес Леон 20-годишният Роко Ричи, 15-годишният Банда, 15-годишната Мърси Джеймс и 8-годишните близначки Стела и Естере Чичоне, в имението на баща й в Мичиган.

62-годишната изпълнителка си публикува в личния профил в „Инстаграм“ видеа и снимки от цялото пътуване. На тях се вижда как децата и техния дядо се обичат, говорят и прегръщат, как най-малките тичат из двора, а всички са щастливи и радостни. За юбилея бащата на Мадона извади отлежали вина, с които да почерпи. Той самият отглежда специални сортове и има винарна, която Мадона показа в своя специално изготвен клип.

Баща ми е сървайвър. Израснал е като италиански емигрант в Щатите. Преживял е много тежки моменти, но винаги е работил здраво, за да имаме всичко и за да стигне дотук. Той ме е научил колко важно е да работим усърдно и че това е начинът да спечелим в живота. Още веднъж благодаря!“, написа Мадона в Инстаграм и допълни, че за нея е било много специално да сподели с баща си неговата 90-годишнината и е благодарна, че празника са уважили и децата й. най-хубавото пък било, че всички са посетили винарната.

 

Мадона и шестте й деца изненадаха баща й за 90-годишнината му