Мартин Гарикс, Боно и The Edge от U2 с химн за UEFA EURO 2020

  • Сподели:
Мартин Гарикс, Боно и The Edge от U2 с химн за UEFA EURO 2020

След почти година на нетърпеливо очакване и пазене в тайна, звездният холандски продуцент и диджей Мартин Гарикс представи официалната песен за UEFA EURO 2020 – We Are The People, с участието на не кого да е, а Боно и The Edge от U2!

Гарикс започва да работи по парчето преди 3 години и още тогава решава, че вокалите на Боно биха паснали перфектно на енергията на трака. След като Боно се включва в проекта и пише текста и мелодията, а The Edge изсвирва китарите, футболният химн се превръща в моментален хит, съчетаващ отличителното звучене на всеки един от тримата звездни артисти.

Творенето на музика за едно от най-големите спортни събития на света с Бонои The Edge бе уникално преживяване. Много съм горд с това, което направихме заедно и изключително се вълнувам най-накрая да го споделим със света”, споделя Мартин Гарикс.

We Are The People е доказателство, че една песен може да разглежда трудностите, пред които е изправен светът в даден момент и все пак да дава общ отговор на проблемите. Парчето е обединяващ химн, който можем да си запеем, независимо къде сме и откъде идваме, носи послание за позитивизъм, надежда и решителност, нужни на всеки екип, за да успее.

Освен на официалния трак, Гарикс е продуцент и на музиката, която ще звучи по време на събитието. Издадена на 25-тия му рожден ден, We Are The People е доказателство за впечатляващия марш из челните позиции на музикалните класации в кариерата на Гарикс. Всеки европейски UEFA турнир до момента, от 1992 г. насам, е съпроводен от официален химн, в изпълнение на звезди като Нели Фуртадо, Симпли Ред и Енрике Иглесиас. 

Дългото чакане почти приключи и сме много щастливи да ви представим официалната песен за UEFA EURO 2020 We Are The People, изпълнена от едни от най-популярните световни артисти – Мартин Гарикс, Боно и The Edge, коментира Guy-Laurent Epstein – маркетинг директор на UEFA. Футболът и музиката имат силата да събират хората. Те са вектори на страст и емоция, а в съчетание подсилват енергията на турнира“, допълва още той.

За първи път в историята UEFA EURO 2020 ще посети 11 различни града на континента – Амстердам, Баку, Букурещ, Будапеща, Копенхаген, Гласгоу, Лондон, Мюнхен, Рим, Санкт-Петърбург и Севиля ще са домакини на мачовете това лято. Първата среща ще се проведе на Stadio Olimpico в Рим на 11 юни 2021 г., където Турция ще се изправи срещу Италия, а последният - на Wembley Stadium в Лондон на 11 юли.