Мъжките и женски навици, които съсипват любовта

  • Сподели:
Мъжките и женски навици, които съсипват любовта

Когато си обвързан е нужно да се съобразяваш с човека до теб. За да бъде съхранена любовта в една връзка, са нужни много повече неща – търпение, компромиси, разбирателство и чувства, разбира се. Ще разгледаме какви грешки допускат мъжете и какви жените, когато са сключили брак или са в дълга връзка.

Женските профили

Търсещата спонсор 
Тази жена е златотърсачка, която не спира да търси спонсор, който да задоволява ежедневните ѝ нужди.  Жената търсеща спонсор, никога не успява да срещне любовта, защото не се води от своите чувства, а от силното си желание да припечели нещо от тези отношения.

Тя е материалистка и никога не се вълнува от нуждите и желанията на другите. С подобен тип жена е изключително трудно да се създадат дълготрайни отношения.

Невярната кръшкачка
Тя никога не успява да се задоволи само с един партньор и дори, когато всичко е безоблачно във връзката ѝ, тя не спира да търси нова тръпка. Невярната кръшкачка е жена, която обича секса и това, че е в дълга връзка не пречи да се оглежда за някой по-алтернативен вариант.

Обсебващата
Тази жена има склонността да обсебва своя партньор, да му забранява, да го ограничава и контролира. За нея мъжът е просто изпълнител, който стриктно трябва да следва нейните желания и капризи.

Тя успява наистина да задуши своята половинка, чрез непрестанни съобщения, звънене, въпроси и мъжът не разполага нито с личната си свобода, нито пък със собственото си мнение. 

Прекалено властната
Прекалено властната жена се опитва да контролира своя мъж. Нейният профил е малко по-различен, отколкото на останалите дами, тъй като в повечето случаи, тя е преуспяла, силна и амбициозна и няма материални подбуди към своя партньор.

Тя разполага с достатъчно средства, които и дават силата да дърпа конците във връзката. 

Мъжките профили

Неверният мачо
Той е изпипан кръшкач, който никога не се променя. Дори и да е намерил стабилна партньорка, неговите силни пориви не го отказват от желанието да търси нещо по-различно, от това което има. Причината за разпадането на голям процент от браковете е именно неверен партньор, който не успява да се контролира.

Хазартният тип
Този тип мъже не се вълнуват от нищо друго освен хазартните игри. Той е неспособен да поддържа здрави отношения, тъй като страстта му към хазарта е силна и го кара да влага всичките си средства единствено в него.

Грубиянинът
Той е невъзпитан и определено няма никакъв подход към нежния пол. В каквато и среда да се намира, на показ излиза неговата припряност, заядливост и грубост. Способен е да унижава и мачка своята партньорка, за да повдигне собственото си самочувствие.

Използвачът
Използвачът ловко следи за партньорка, която може лесно да омотае в своите схеми. Той използва всякакви стратегии и бързо наглася своето поведение, спрямо собствената си изгода.

Използвачът намира партньорки, които са силно привлечени от неговия чар и интелигентност, след което директно действа. Този мъж е способен по всякакъв начин да манипулира жената до себе си изцяло за своя собствена изгода.