Меланхолията и тъгата - начин на употреба

  • Сподели:
Меланхолията и тъгата - начин на употреба

За меланхолията и тъгата - за тях или добро, или нищо. За меланхолията и тъгата като извор на прогрес, като трамплин към космоса, като смисъл на радостта.

За меланхолията и тъгата - сериозно и с отговорност. За меланхолията и тъгата - като по-важната страна на щастието. За смисъла и света през очите на меланхолията и тъгата.

Меланхолията и тъгата - огледани в огледалото са другата страна от монетата на живота.

Меланхолията и тъгата... онази, която познаваме и от която се страхуваме.

Меланхолията и тъгата - онези, които винаги ни заварват неподготвени, оставят ни с пръст в устата и ни напускат тъй бързо, както са ни влетяли.

Меланхолията и тъгата - начин на употреба:

Вземете буца меланхолия и леко затоплете на бавен огън, докато разбърквате по посока на часовниковата стрелка всичките си емоции. Разбивайте сместа докато заврят всичките ви чувства, след което добавете щипка тъга.

Продължете да биете до сгъстяване и получаване на хомогенна смес. Поставете в тавичка и запечете до появата на коричка. Охладете преди консумация!

Противопоказания от предозиране с меланхолично-тъжния кекс:

- проява на емоционалност във всичко;

- изблик на влажнота предимно от очните кълба;

- виждане на дълбочинната сивота на света;

- изтриване на цветовото възприятие;

- притъпяване на сетивността към всичко радостно и забавно.

В случай, че предозирате с меланхолия-тъга:

- веднага се свържете с най-близкия останал ЧОВЕК на земата и говорете. Процесът на говорене трябва да продължи до улавяне на първи признаци на проява на радост.

След тяхното настъпване, веднага напуснете пространството, в което се намирате и се разходете. По време на разходката оставете меланхолията и тъгата да ви завладеят и после ги пуснете. Повторете ритуала докато усетите поява на усмивка по устните.

За меланхолията и тъгата - за тях само добро, което винаги е повече от нищо!