Михаела Филева е ИН и ЯН за рождения си ден

  • Сподели:
Михаела Филева е ИН и ЯН за рождения си ден

След дълго очакване, феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо песни от новия ѝ албум „ИН и ЯН“ на 15 май. Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рождения ѝ ден и представянето му в клуб „Терминал 1“  ще се превърне в истинско парти.

Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“ ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват на място в клуба или ще го гледат онлайн. Гостите ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“.