Научете своя хороскоп за 2022 година

  • Сподели:
Научете своя хороскоп за 2022 година

Годините 2020 и 2021 бяха тежки за всички нас поради редица очевидни причини. Но идва обнадеждаващ признак, че нещата се съживяват и се връщат към нормалното си състояние. Такива промени може да не са еднакво подходящи за всички. Всеки зодиакален знак има различни характеристики, силни и слаби страни и днес ще обърнем внимание каква ще бъде 2022 г. за тези знаци.

След като знаете хороскопа за следващата година и знаете каква ще бъде 2022 г. за вашия зодиакален знак, със сигурност можете да регулирате важните си решения. Познаването на вашия хороскоп за предстоящата година ви позволява да знаете какво трябва и какво не трябва да правите или избягвате. 

Хороскоп за Овен 2022 г.

В началото на годината може да ви предложат определени житейски предизвикателства. Възможно е да има незначителни здравословни проблеми, с които да се справите поради връзката на Сатурн и Меркурий през първото тримесечие. Тъй като Марс преминава през Риби между май и август, ще има и някои проблеми, свързани с храносмилането, с които ще се справите, така че следете диетата си през това време. Семейният живот ще бъде силно повлиян, защото Марс е в собствен знак, докато аспектира 4-ти дом, преди да премине през 2-ри дом.Хороскоп за Телец 2022 г.

Хороскопът за Телец показва средни резултати в различни аспекти на живота през 2022 година. Това е същността на вашия хороскоп. Въпреки това, по-голямата част от него ще бъде благоприятствана от късмета при транзитите на Марс в Стрелец през първия месец на годината. Кариерата ви ще цъфти и 

и ще намерите благоприятни резултати на работното място. Можете да видите множество източници на доходи, идващи заради Сатурн в 10-ти дом. През април различни планетарни движения ще ви помогнат да натрупате богатство и пари. Последното тримесечие на 2022 г. ще бъде особено благоприятно за вашите деца.

Хороскоп за Близнаци 2022 г.

За хороскопа Близнаци първото тримесечие на 2022 г. ще бъде предизвикателство във финансово и здравословно отношение, тъй като Сатурн остава в собствения си знак в 8-ми дом. Здравословни проблеми като болки в ставите, настинка, стомашни заболявания ще бъдат вашата силна страна между февруари и април. Въпреки това, ще ви дойдат положителни промени с преминаването на Раху в 11-ти дом през вторите две седмици на април. Тъй като Марс преминава през 10-ти , 11-ти и 12-ти дом между май и август, търсещите работа ще намерят желаната възможност за работа. 

Хороскоп за Рак 2022 г.

В хороскоп за Рак Марс, преминаващ през Стрелец и Сатурн във вашия 7-ми дом точно в началото на 2022 година, води до смесена част от прогнози за годишен хороскоп за зодиакален знак Рак. Ще има няколко проблема пред вас, но нивото на увереността ви също ще бъде високо, което ще ви помогне лесно да се отървете от проблемите. Марс в къщата на отдих и щастие може да доведе до здравословни проблеми за майка ви. Затова е задължително да се грижите за нейното хранене и начин на живот.Хороскоп за Лъв 2022 г.

За Лъв Хороскоп, Слънцето, господарят на тази зодия, воля транзит в 5-ти дом в началото на годината, което ще подобри финансовите ви условия. Преминаването на Марс между януари и март също ще донесе подобрение на здравето на вашето дете, особено в случай на продължителни здравословни проблеми. Марс ще бъде в 6-ти дом от вашия знак през февруари, което ви носи безпрецедентен успех като професионалист. Лъвовете могат да очакват някои неочаквани резултати през месец април поради планетарния транзит на Раху в Овен. Може да имате и здравословни проблеми, така че внимавайте.

Хороскоп за Дева 2022 г.

Финансовият просперитет, здравословните проблеми, оптимизмът в образованието са акцентите в хороскопа Дева. Благоприятните финансови условия са заради на съединяването на четири основни планети – Марс, Меркурий, Сатурн и Венера – точно в началото на март. Студентите Деви ще се насладят на изключително благоприятно време между септември-декември, особено в случай на тези, които искат да учат в чужбина. Любовният ви живот ще стане по-добър между октомври и ноември, когато Меркурий преминава във Везни.

Хороскоп за Везни 2022 г.

Според астрологичните прогнози за хороскоп Везни, въпреки че Везните ще се радват на благоприятен обрат в живота по отношение на здравето - психично и физическо и кариерата. Въпреки това, що се отнася до бизнеса и семейството, нещата не биха били толкова положителни. Паричният поток ще бъде плавен и финансовите печалби ще бъдат лесни за получаване.

Хороскоп за Скорпион 2022 г.

Прогнозата на хороскопа за Скорпион е смесена, която ще трябва да понесе ненужни разходи до април 2022 г. Това се дължи на транзита на Сатурн във Водолей. Този смесен резултат ще се отнася за вашата кариера, финанси, както и семейния живот. Въпреки това, до средата на април, когато Юпитер преминава през Риби, ще има значително подобрение във вашето финансово положение. Също така със смяната на мястото на Раху през втората седмица на април, вашето здравословно състояние също ще се подобри.

Хороскоп за Стрелец 2022 г.

Хороскопът за Стрелец показва добра година за вас, особено във финансово отношение. Финансите ви ще станат по-силни още в началото на годината, когато Марс преминава във вашия зодиак. Началото на 2022 г. също е благоприятно за студентите, тъй като упоритата им работа ще бъде възнаградена и нивото на тяхната увереност ще бъде стабилно. Хороскоп за Козирог 2022 г.

Хороскопът за Козирог е изпълнен с възходи и падения. Така кариерата, финансите и образованието, които ще бъдат в благоприятно състояние през началото на годината, ще паднат до месец април. Ще има смесени резултати и по отношение на любовния ви живот. Малките проблеми ще причинят разрив с партньора ви или други членове на семейството. Затова избягвайте да влизате в спор с вашите близки за дреболии.

Хороскоп за Водолей 2022 г.

Хороскопът на Водолея ще намери годината за най-благоприятна, особено за финансите, всичко това благодарение на транзита на Марс през януари. Също така ще получите успех в професионалните и личните си начинания благодарение на съединението на четири големи планети – Марс, Венера, Меркурий и Сатурн – точно в началото на март 2022 г. Вероятно е да се изкушите от взимате на импулсивни решения, но не си позволявайте лукса да ги изпълнявате. Вашите братя и сестри могат да се сблъскат със здравословни проблеми поради преминаването на Раху в Овен и 3-ти дом от вашия знак през месец април.

Хороскоп за Риби 2022 г.

Хороскопът за Риби показва една мощна благоприятна година. Започвайки с нови източници на доходи, желан напредък в кариерата и добри работни отношения с колегите, нещата ще изглеждат добре в повечето аспекти на живота за вас. Обърнете внимание на собственото си здраве, защото Сатурн аспектира основно вашия дом на болести.