Най–арогантните зодии

  • Сподели:
Най–арогантните зодии

Скорпион

Те са изключително избухливи и не понасят критика. Те не се интересуват от чувствата на другите, изключително потайни са. Имат определен кръг от хора, с които се разбират, към останалите проявяват доза заядливост, арогантност и заяждане. Те забавят, но никога не забравят – обидили ли сте ги по някакъв начин, просто бъдете сигурни, че след време в момента, в които най-малко очаквате, ще ви го върнат тъпкано с лихвите.

 

Овен

Дори и за нещо безобидно и малко, те са готови да скочат и да направят скандал. Те са избухливи, нетолерантни и в голяма доза арогантни – така могат да ви наранят с думи и дълго време да си го спомняте. Под влиянието на собствения си гняв те могат да бъдат много нетактични, озлобени и жестоки. Те няма да си премълчат, ако видят, че нещо не им харесва, директно ще атакуват и ще използват целият си арсенал върху вас, ако решат. Наберат ли скорост, те стават изключително арогантни и избухливи, затова е най–добре да ги изчакате докато им премине, за да можете пак да говорите спокойно с тях.

 

Дева

На пръв поглед мили, скромни и дружелюбни, но до момента, в който не яхнат метлата, тогава е по-добре да не си им пред очите. Те стават изключително отмъстителни и арогантни, когато се вбесят, думите започват сами да се изстрелват от устата им и всяка следваща е все по-жестока. Те са една от търпеливите и избягваща сериозни конфликти зодии, но падне ли им пердето се превръщат в един безскрупулен, жесток и безкрайно арогантен човек.

 

Лъв

Властният Лъв не спира да се старае нещата да вървят според неговия собствен план и когато това не се случва или се опитате да го нараните или излъжете, тогава ще се разкрие и другото му лице, а то е на истински хладнокръвен звяр. Способен е не само да ви разплаче с думи, но и дълго ще размишлявате над нещата, които ви е казал в изблик на гняв. Ядосан ли е, той изключително добре започва да си служи с думите, отключва моментално своята арогантност, хитрост и използва доста силни и злобни аргументи с цел да ви срине психически.