Най–чувствителните и раними зодии

  • Сподели:
Най–чувствителните и раними зодии

Водолей

Водолеят е изключително честен, чувствителен, добронамерен и раним. Това е зодията, която е готова да направи всичко за любимите си хора. Представителите на тази зодия са надарени с природна интелигентност, която им позволява винаги да взимат правилното решение и изключително разумно и по няколко пъти да обмислят ситуацията, въпреки това те са раними души, които лесно могат да се затворят в себе си и да страдат, когато бъдат обидени или наранени от другите хора. Водолеят носи голямо и добро сърце, готов е винаги да помогне и дори да преживее проблемите на другите като свои собствени. Водолеите са изключително безкористни, лоялни, отговорни и сдържани. Тази зодия може да се трогне от малки жестове и да ги запомни за цял живот, защото притежава изключително голямо и добро сърце, в което се старае да съхранява само и единствено любов. Водолеят не разпознава чувства като злоба, отмъщение, интрига и коварство - тези думи просто са му непонятни.

 

Риби

Това е зодията, която лесно може да се разстрои и най–малката спънка или проблем е склонна да изкара Рибите от равновесие и директно да ги срине, тъй като те са прекалено чувствителни и до болка раними. Имат склонност да преживяват всичко изключително тежко, продължително, дори да се затворят в себе си, когато са разтроени и наранени. За тях е важно да чувстват подкрепа и любов от другите, само така успяват да повярват в себе си и да се почувстват по-добре. Обичат вниманието и подкрепата от другите, харесва им някой да ги зарежда положително, само така успяват да се почувстват във свои води и да не мислят за проблемите си. Често пъти остават абсолютно неразбрани от околните просто, защото са прекалено чувствителни и раними хора.

 

Близнаци

Въпреки че това една от зодиите, които обича хумор, майтапите, шегите и закачките, Близнаците носят голямо и лесно ранимо сърце. Те могат да бъдат наранени от неискрени думи, постъпки и фалшиви хора. Когато го обидят или засегнат, дори и да си премълчи и да запази широката си усмивка, той ще задържи болката и гнева вътре в себе си, но не за дълго. Близнаците могат да се разчувстват от вида на бебенце или трогващ жест на някой, който цели да помогне на някой друг в нужда или от малки и сладки животинки – има много неща, които могат да го разчувстват и дори да го разплачат. Близнакът се чувства силен, когато усеща любовта и подкрепата на близките си. Той се чувства истински щастлив, когато е заобиколен от хора, които го изслушват и разбират, за него това е изключително важно, както и за емоционалното му състояние. Дори и често да сменя настроението си, той е  способен да разпознава истинските хора и верните приятели просто, защото притежава силно развита интуиция. Близнаците са изключително сърцати хора, харесва им когато са в хармония с останалите, защото дори и да са безкрайни шегаджии, които често си сменят мнението и настроението, те не обичат интригите, лицемерието и лъжата.