Най-чувствителните и търпеливи зодии

  • Сподели:
Най-чувствителните и търпеливи зодии

Водолей

Водолеят е търпелив, чувствителен и винаги е приятелски настроен към останалите хора. За тази зодия е изключително трудно да таи лоши чувства към другите. Водолеят е срамежлив и мил. Със своите творчески мисли, той успява да се откъсне от заобикалящия го свят и си създава свои собствен.

Може да се каже, че това е една от най-търпеливите зодии, защото Водолеят е склонен да стиска зъби и просто да изчаква от страни, бурята да премине. Водолеят мрази скандалите и конфликтите и винаги се стреми да стои далече от тях. Той не е способен да нарани умишлено чувствата на другите, защото е изключително тактичен и премерен в думите си.

Водолеят носи голямо сърце, което е изпълнено с топли чувства и в което няма място за гняв, злоба и интриги. Търпението на Водолея е почти безгранично. Той е готов да премълчи и да съхрани обидата в себе си - не е от знаците, които избухват лесно.

Тази зодия, след като добре осмисли изречената обида към себе си, е склонна търпеливо да изслуша събеседника си с усмивка и да приеме казаното просто за хубав комплимент. Представителите на тази зодия не са склонни да запълват съзнанието си с негативни мисли и моменти, просто са над тези неща.

Водолеят е и много верен и честен приятел, който е готов докрай да изслушва мелодрамите на близките и винаги подходяща с мъдрост и подкрепа към хората на които държи.

Дева

Девата също е склонна да задържа чувствата в себе си. Тази зодия е изключително чувствителна и дори и най-малките проблеми може да ги преживее по-тежко отколкото останалите хора.  Девата е готова винаги да помогне на своите приятели, дали ще е с разговор или като им услужи с някоя вещ, тя няма да се замисли да го направи, защото притежава голямо сърце и не е склонна да остане безучастна към проблемите на другите.

Девата е жертвоготовна, чувствителна и безкрайно търпелива. Тя може да стисне зъби и да си затвори очите пред злобните коментари. Тази зодия е стабилен приятел, на когото във всеки момент може да се разчита. Девата има търпението да изслуша болежките на другите и притежава изключителното качество бързо да забравя обидите и лъжите. Тя прощава лесно и не се натоварва със злоба и чувство за отмъщение, просто не ѝ е в природата.

Девите са търпеливи дори и на работното си място, защото винаги се стремят да изпипат детайла докрай и да си свършат работата повече от перфектно. Представителите на тази зодия са чувствителни, грижовни и любвеобилни. Като партньори те са склонни да направят компромис за благото на любимия, както и да замълчат някоя друга обида, за да не създават излишно напрежение. Девите не обичат скандалите и интригите и всячески се стремят да не попадат в конфликтни ситуации.

Риби

Рибите са сантиментални, чувствителни и мили. Представителите на тази зодия не обичат конфликтите и скандалите и се стремят винаги да ги избягват. Те са откровени, честни и безкрайно търпеливи към хората около тях. Тяхната чувствителност ги пренася в по-различен свят, в който на пиедестал се издигат чувствата, любовта и красотата на живота.

Рибите не са склонни да мислят за отмъщение и дори и да са дълбоко наранени те се затварят в себе си и преживяват всичко сами. Рибите са хора с големи сърца, изпълнени с много любов - която се стремят да предадат и на другите.

Те не са конфликтни личности и представата им за добър живот е пряко свързана с чувството на романтика, топлина и любовно вълшебство. Техният свят е изпълнен с изключително много мечти и чувства, което ги прави прекрасни приятели и още по-прекрасни партньори. Рибите могат да се трогнат и от най-малките жестове, както и да ги оценят истински.