Най-големите свалячи сред зодиите

  • Сподели:
Най-големите свалячи сред зодиите

Има зодии, които притежават изключителен талант в свалките. Тези зодии имат неустоим чар, както и владеят безброй техники на съблазняването. Те са истински царе на флирта и без проблем могат да свалят всеки представител на срещуположния пол. Представителите на тези зодии разполагат с изключителни умения, които им позволяват винаги да бъдат една крачка пред другите, когато става въпрос за съблазняване. Сега ще разберем кои са факирите на свалките и флирта и кои зодии владеят техниките на Казанова.

 

Скорпион

Благодарение на своята огромна сексуалност и неописуем чар, Скорпионът е способен да порази само с чар своите жертви. Той владее техниката само с поглед и секси излъчване да накара човека срещу него за секунди да хлътне. Дори и когато не прави нищо той е способен да събере погледите на останалите със своята неудържима сексуалност. За Скорпиона техниките на Кама Сутра, могат да бъдат допълнени без проблем от собствените му фантазии, защото за него животът е секс и приключения. Скорпионът е истински цар на флирта, защото знае точните думи, които да подбере за всяка жертва, знае как да накара човека срещу него, освен да му се възхищава, но и да го пожелае. Представителите на тази зодия са истински свалячи, които обикновено не подбират своите жертви, а по-скоро карат наред. Скорпионът е изпипан сваляч, който умело прилага всичките си хитрини и техники с идеята, че останалите хора трябва да го харесват и желаят постоянно. Чрез хипнотизиращ поглед и доза ласкателства, Скорпионите успяват да свалят дори и най-сериозните и властни личности. За Скорпиона е важно да си набележи цел, след което насочва всичките си умения и техники към нея.

Лъв

Царят на животните също владее техниките на флирта и е изключително добър в тях. Когато си набележи цел, Лъвът се втурва със своя чар и властна натура към нея. Той определено е от представителите на зодиака, на когото трудно може човек да устои. Изключително интелигентен, чаровен и властен – трите качества, които успяват да побъркат представителите на срещуположния пол. Цар Лъв определено обича погледите на останалите, както и да бъде център на внимание и винаги под прожекторите, точно поради тази причина и без проблем вкарва своя чар, когато контактува с хората срещу него и за секунди е завладял сърцата на всички. Лъвът определено е сваляч от класа и когато иска някой да падне в краката му определено знае как да го постигне.

Стрелец

Секси, чаровен и изключително симпатичен, Стрелецът подхожда с внимание, комплименти и нежност към човека, който е решил да съблазни. Представителите на тази зодия са изключително интересни, остроумни и закачливи - притежават чар и магнетизъм, които им помагат при всяка свалка. Стрелецът знае, че когато е мил и усмихнат и включи в действие своята секси усмивка, е способен да впечатли представителите на срещуположния пол, дори и без да се напряга особено. Стрелците са хора на живота, които обичат новите преживявания и във всеки един момент са готови да изпробват нещо ново и различно, което ще им повдигне настроението и адреналина. Свалките са част от ежедневието на Стрелеца и дори и да не го иска, той е способен само с думи да омагьоса останалите хора. Стрелецът, освен че изключително добре владее метода на съблазняване, е способен да флиртува, дори и когато е обвързан, просто заради самия спорт.

Близнаци

По природа Близнаците са свалячи. Те знаят как да влезнат под кожата на човек и да го накарат да хлътне безпаметно по тях. Близнакът притежава игрива натура и е човек, който обича живота. Когато набележи своята цел, Близнакът става още по-разговорлив от обикновеното и включва своя чар и остроумност, които сами свършат цялата работа. Близнакът е припрян, енергичен и изключително харизматичен – просто за останалите хора е трудно да устоят на чара му. Представителите на тази зодия са истински факири във свалките, защото знаят как да намерят най-подходящия начин, чрез който да накарат човека срещу тях, освен да се забавлява и да ги хареса наистина. Близнакът е от типа хора, които трудно могат да останат незабелязани. Той е забавен, секси и изключително галантен.