Най–истеричните и нервни зодии

  • Сподели:
Най–истеричните и нервни зодии

Скрита черта от характера на всички хора е когато нещо ги вбеси, ядоса и нарани, да не могат да удържат нервите си и да ги изкарат на показ. Това е механична защитна реакция в повечето случаи и няма нищо лошо в това човек просто да се освободи от нервите си, по един или друг начин. Сега ще разгледаме и едни от зодиите, които по–лесно се палят и имат склонност да изпадат в истерия.

 

КОЗИРОГ

Лесно се палят и избухват, но бързо им минава. Козирогът може да бъде вбесен дори от нещо малко и не толкова значимо, но яхне ли метлата е по-добре никой да не остава в полезрението му. Разгневи ли се Козирогът - пушек се вдига около него и като нищо човек може да го побият тръпки само от хладнокръвното му изражение. Когато е натрупал много излишен гняв в себе си, Козирогът трудно може да даде заден ход, по–скоро ще се остави на емоциите си и когато покрещи достатъчно ще се освободи от натрупаното напрежение.

ДЕВА

Привидно мила и търпелива зодия, но когато насъбере достатъчно гняв Девата определено знае как да не остава на никого длъжна. Когато са ядосани и нервираните, Девите превключват на солидно заяждане, безсмислени спорове и враждебни крясъци. Определено истерията не им е никак чужда и спокойно могат да направят и от мухата слон. Когато ви хване, че разхвърляте или замърсявате, Девата набързо ще превключи и в своя агресивен режим, тъй като едно от нещата които най–много мрази тази зодия, е безпорядъкът. Не само ще ви нахока, но ще усетите и истеричният й тон, с който ще го направи.

ЛЪВ

Тази зодия по принцип се стреми да въздържа нервите си, но всичко си има предел, както и нервите на Лъва, пък и все пак говорим за Царя на животните и трябва да имаме предвид, че за него е трудно дълго да стиска зъби и да премълчава нещата, които го вбесяват. Изнервен ли е Лъвът, трудно би си го признал пред другите хората, но определено бихме го познали по хладнокръвния и смразяващ поглед. Тази зодия най–често се ядосва от неразбиране и неправди в работата. Лъвът е готов да се изправи срещу всички във службата, за да отстоява своите възгледи и интереси и когато някой се изправи срещу него, той е способен да мине през него като ураган и да помете всичко наоколо. Изключително респектиращ е когато е изнервен, защото е способен да подчини и най–властните и непоклатими личности. Когато е вбесен и не успява да бъде чут от отсрещната страна, той има склонността да включва и истеричния си тон, с който се стреми да спечели време и най–вече да покаже кой е Господарят.

РИБИ

Ако говорим за истерични зодия, определено това е зодията, която води класацията. Тъй като Рибите са изключително емоционални, те лесно попадат в капана на истерията с цел да променят нещата, които не им харесват. Те могат бързо да се подпалят и изнервят и след като не успеят да променят нищо с това, лесно биха изпаднали в истерия. Те имат склонността да предадат своите нерви и на останалите хора в обкръжението им. Изключително трудно е за останалите да разберат причината за тяхната истерия и нерви, защото почти винаги те са без особена и сериозна причина, просто това е един от недостатъците на тази зодия.