Най–неблагоприятните зодиакални партньорства

  • Сподели:
Най–неблагоприятните зодиакални партньорства

Има комбинации, които на свой ред изглеждат напълно неприемливи, но има и такива, които са предначертани от съдбата. Сега ще разгледаме едни от най-неподходящите комбинации между зодиите, които след себе си носят пълна разруха.

Овен и Дева

Тази комбинация сама по себе си носи пълна разруха. Овенът е енергичен, амбициозен и целеустремен, докато Девата е плаха, вятърничава и живееща ден за ден. Когато тези два знака се съберат, не може да се очаква нищо положително от това съчетание, защото то по-скоро, ще е сблъсък на характери, нрави и мнения.

Когато в Девата се прокраднат съмнения, тази връзка ще отиде към своя край, тъй като Овенът не би клекнал пред Девата, нито пък би се обяснявал, просто неговият силен характер не би позволил някой да ограничи действията и свободата му.

Това съчетание е просто бомбастично и докато в началото всичко е било цветя и рози, недоверието постепенно ще изпие тази връзка и ще вкара и двата знака в емоционална умора, тъй като те непрестанно ще опитват да се доказват, без дори и да има смисъл за това.

Водолей и Близнаци

Водолеят е духовна личност със спокоен нрав, която държи на своята свобода, докато Близнакът е двойнствен, задушаващ, емоционален и склонен да кръшка. Всичко това би пречупило Водолея, тъй като Близнакът е неспособен да му осигури нужната подкрепа внимание и свобода.

В един такъв съюз Водолеят ще е ентусиазиран, отдаден и грижовен към своя партньор, докато Близнакът ще прави това, което си поиска -  ще се радва на свободата си, ще се забавлява и дори ще флиртува с други хора, тъй като това е в неговата природата. Най-нараненият от една такава връзка, ще е именно спокойният и честен Водолей.

Лъв и Дева

Лъвът е властен, амбициозен и целеустремен, докато Девата е негова пълна противоположност. Тези два знака нямат нито допирни точки, нито общи възгледи, те са безкрайно различни, като личности и характери.

Борбата на Девата е за ежедневния уют, за хубав дом и създаване на семейство, докато борбата на Лъва е предимно насочена в неговото професионално развитие и кариерни постижения. Дори и да попаднат във връзка тези два знака, винаги ще се усеща едно разминаване между тях.

Водолей и Телец

Телецът е материален, бавен и упорит, докато Водолеят е духовен, бърз и спокоен – съвсем различни личности, идващи от крайно далечни светове. Едно съчетание между тези два знака би породило ежедневни кавги, свързани с материалното, което силно привлича Телеца.

А на Водолея в един такъв съюз биха му липсвали, така нужната духовност, откритост и любов, които Телецът е неспособен да осигури.

Телец и Лъв

Сблъсък на ценности и докато за единия знак са важни честността, силата, упоритостта и достойнството, за другия на първо място са парите, удоволствието и амбицията. В една такава връзка Лъвът ще прави всичко по силите си да угоди на капризите на Телеца, но без резултат. Неразбирателство и непрекъснато различие в мненията, ще поставят края на тези отношения.

Близнаци и Скорпион

В началото на отношенията между тези два знака, ще прехвърча истинска страст, сексуално желание и новаторски наклонности, но постепенно тези усещания, ще бъдат заместени от недоверие, безразличие и скука, и за двата знака. Въпреки че и Скорпионът и Близнакът са  експериментатори, обичащи всички сладости, които предлага животът, те няма да успеят да се стиковат, поради огромното различие в погледа за бъдещето, което ще се появи над тях, като тъмна сянка.

Един такъв съюз предвещава емоционално приключение и сексуална удовлетвореност единствено в началото на тази връзка, след което всички тези неща бързо ще бъдат заменени от негативни чувства и в двамата партньори.

Риби и Скорпион

Тези две зодии са като различни полюси. Рибите са нежни, мили, сантиментални и романтични, а Скорпионите са агресивни, наперени, властни и сексуални, сами разбирате, че подобна връзка би била неуспешна. Този съюз, ще потисне Рибите, тъй като те няма да успеят да получат така нужната им нежност и внимание от Скорпиона, докато Скорпионът ще бъде отегчен от еднообразието, което ще му донесе тази връзка, тъй като той е изключително страстен и готов постоянно да експериментира във всички сфери от своя живот.

Точно поради тази причина двата водни знака, ще се разминават и един съюз между тях, няма да продължи във времето.

Везни и Близнаци

Дори и в началото и двата знака да бъдат силно привлечени и ентусиазирани от тези отношения, не след дълго нещата ще се променят, тъй като Близнакът е непостоянен и променлив, а това допълнително ще обърква Везните и ще ги накара да се чувстват несигурни в тази връзка.

Везните се стремят да бъдат отговорни, справедливи и действащи в името на разбирателството, докато Близнаците са объркани, припрени и хаотични. Точно поради тази причина, те няма да успеят да намерят нужния синхрон.