Най–верните приятели в зодиака

  • Сподели:
Най–верните приятели в зодиака

ЛЪВ

Приятелството за Лъва има голямо значение и за него е изключително важно да успее да съхрани истинските си приятели през годините. Лъвът се отличава със своята сила и лидерски характер, но когато намери истински приятел той става изключително лоялен и е готов да даде сърцето си за него. Той е изключително верен и в тежък момент винаги ще бъде до вас, ще бъде вашата сила и упора. Лъвът е до болка откровен и каквото има да ви казва просто ще го направи. Това е зодията, която държи на качеството повече, отколкото на количеството, точно поради тази причина, Лъвът добре избира своите приятели и на брой те не са много, но са приятели за цял живот.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелеца е наистина верен приятел, той е готов да зареже всичко останало и да дойде мигновено при вас, когато имате нужда от него. Една от чертите, които притежава Стрелецът, е да поставя другите на първо място. Те са заредени с положително настроение и са способни винаги да разведрят ситуацията и да ви накарат да се усмихнете. Безкрайни оптимисти с голямо чувство за хумор, способни са и в най–трагичната ситуация да открият положителното и да се надсмеят над всеки проблем. Лоялни са към хората, които смятат за приятели, готови са да съблекат и дрехите от гърба си за тях. Стрелецът не е способен да предаде или да навреди на приятел и ако попадне в трудна ситуация е готов да пожертва единствено себе си, за да опази това приятелство. Ако имате приятел от тази зодия, то е сигурно, че може да забравите за скуката, защото Стрелецът обича пътешествията и екстремното. Приятелството с тази зодия ви гарантира преданост, вярност, жертвоготовност, лоялност, честност и запомнете, че всичко, което правят в името на приятел, винаги е безкористно.

 

РАК

Раците са склонни винаги да направят компромис, дори и саможертва за най–близките им хора, които са им на сърце. Те са лоялни и предани, точно заради това на тях може да се разчита. Тази зодия е емоционална и чувствена. Ракът е изключително дисциплиниран и когато имате уговорка или среща той ще бъде точен, не се съмнявайте в това. Ракът е зодията, която на преден план поставя най–близките си - семейството и приятелите. За тях е способен да обърне целия свят само да е сигурен, че ще ги направи щастливи. Представителите на тази зодия  са изключително силни и устойчиви на напрежение, затова е добре до себе си винаги да имате представител на тази зодия.