"Не бих целунал друга жена, защото устните ми принадлежат само на една", казва Нийл Макдона

  • Сподели:
"Не бих целунал друга жена, защото устните ми принадлежат само на една", казва Нийл Макдона

Твърди се, че славата променя хората, но Нийл Макдона е една знаменитост, която не е загубила почва под краката си.

Той обича семейството си повече от всичко друго и въпреки че е голяма звезда, никога не пропуска възможност да поглези децата си или да накара съпругата си да се чувства обичана.

Умението на Нийл да балансира между семейния и професионалния си живот наистина ни впечатли, затова решихме да научим повече за уникалния опит на тази двойка.

Нийл Макдона произхожда от семейство, което няма общо с шоубизнеса. Баща му се запознава с майка му, когато работи в местния завод на Ford. Впоследствие се занимава с недвижими имоти и купува малък хотел на Кейп Код, където Нийл израства. Бащата на Нийл му внушава почтена работна етика, учейки го: ''Ако работиш здраво, ще постигнеш огромен успех.''

Като най-малък от шест деца, за Нийл винаги е било радост да разсмива по-големите си братя и сестри. Той казва: "Бях училищният шегаджия и център на вниманието." Заради дислексията си не е бил особено добър по математика и четене, но умеел да забавлява съучениците си.

Пътят на Нийл към актьорската професия

Той учи в гимназията в Барнстабъл и завършва училище. След това отива в университета в Сиракуза, където се присъединява към братството Sigma Chi и получава бакалавърска степен по изящни изкуства през 1988 г. Предлагат му огромна стипендия, за да играе бейзбол в колежа, но той избира да се занимава с актьорско майсторство.

През 1991 г. печели наградата за най-добър актьор в драматургичен филм за ролята си в "Away Alone". Първият му филм "Даркмен" е излъчен през 1990 г. Следват много успешни телевизионни предавания и филми като "Бумтаун", "Стар Трек: Първи контакт", "Доклад за малцинството", "Walking Tall" и "The Hitcher".

Освен това той получил положителни отзиви за известния си образ, злодея Деймиън Дарк, от сериала ''Arrow'', където играел герой с мистични сили, но отразява как в действителност е добър човек в реалния живот.

Преди да срещне съпругата си, е възнамерявал да сложи край на холивудската си кариера. Планирал е да се върне в Кейп Код, да работи в мотела на родителите си и да участва в театъра. След това получава обаждане от Стивън Спилбърг с молба да се яви на прослушване за ''Band of Brothers'' и играта започва.

Нийл Макдона и Руве Робъртсън се запознават през 2000 г.

През 2000 г., когато Нийл снима филма "Band of Brothers", двамата влюбени се срещат случайно. Той казва, че се е влюбил в съпругата си Руве още първия път, щом я видял. След това се сблъскват един с друг в Деня на Свети Патрик по време на интервю през 2004 г.

По времето, когато се запознали, той вече излизал с друга жена, на която се обадил и ѝ казал: "Съжалявам, но между нас повече няма да се получи. Току-що срещнах жената, за която ще се оженя."

През 2003 г. двойката се сгодява.

Руве и Нийл се женят на 1 декември 2003 г., три години след първата им среща. Сватбата им била красива, а меденият им месец, изпълнен със забавления. Той се състоял в Кейп Код, Лондон, Южна Африка, Санта Барбара и други места в продължение на 7 седмици.

Нийл все още показва колко много обича съпругата си чрез публикациите си в Instagram.

На 13-ата годишнина от сватбата им той публикува прекрасно послание, в което казва, че се е оженил за най-добрия си приятел, любов и партньор в живота, изразявайки благодарност за най-хубавите неща, които някога могат да се случат на един мъж.

Досега Макдона са отбелязали 19 години брак и все още продължават прекрасния си живот с петте деца, които споделят. Първородният им син е Морган Патрик Макдона, дъщеря им се казва - Катрин Маги Макдона, а няколко години след нея се появява третото им дете - дъщеря на име Лондон Джейн Макдона.

Клоувър Елизабет Макдона и Джеймс Хамилтън Макдона са най-малките деца на двойката. Така седемчленното семейство, което живее в Лос Анджелис, води щастлив съвместен живот.

След като се оженили, Нийл си създал едно важно правило - отказва да се снима в сцени, в които трябва да целуне друга жена или да бъде интимен с нея.

И така, по пътя към актьорската професия, той дал ясно да се разбере, че принципите му са на първо място и през цялата си 30-годишна кариера Нийл никога не се е снимал в неподходящи сцени.

"Не бих целунал друга жена, защото устните ми принадлежат само на една"

Някои хора в Холивуд били склонни да уважават убежденията му, като например когато получил роля в "Отчаяни съпруги", но други, като сериала "Скандалджии", го уволняват, заради отказа му да целуне друга актриса.

Макдона си спомня, че политиката му без "никакви любовни сцени" му е коствала ролята в сериала на ABC ''Scoundrels'' през 2010 г. Той обявил "не" на пикантните сцени с актрисата Вирджиния Мадсен, защото бил лоялен към съпругата си.

Хората казват, че този ход му е струвал 1 млн. долара. Известно време след тази случка никой не искал да го наема, заради несъгласието му да участва в такъв тип сцени.

"Имам много вяра'', коментирал актьорът.

Нийл и семейството му преминали през бурята, защото избрали да разчитат на увереността си, вместо да се опитват да променят света.

Той знаел, че е взел правилното решение, като вярвал в себе си и в съпругата си - жената, в която се влюбил от пръв поглед.