Нина Добрев и нейният жест към Шон Уайт преди Олимпийските игри в Пекин

  • Сподели:
Нина Добрев и нейният жест към Шон Уайт преди Олимпийските игри в Пекин

Въпреки че актрисата Нина Добрев не може да бъде близо до партньора си Шон Уайт на Олимпийските игри през 2022 г., тя успя да му направи специален подарък, преди той да замине за Пекин. 

Олимпиецът Шон Уайт получи най-сладкия подарък за раздяла от приятелката си Нина Добрев, за да отпразнува участието си на Зимните олимпийски игри през 2022 г. в Пекин.35-годишният сноубордист и трикратен олимпийски златен медалист разкри сърдечния подарък, който актрисата от на "Дневниците на вампира" му направи преди петите му олимпийски игри. Актрисата не можа да замине с Уайт, тъй като Международният олимпийски комитет забрани чуждестранни зрители на събитието като част от строгите си протоколи за безопасност при COVID-19, точно както постъпиха с Летните олимпийски игри през 2020 г. в Токио.

"Иска ми се тя да беше тук.
Изключително много ме подкрепяше и беше толкова прекрасна. Благодаря ù за всичко. Нина наистина направи някои невероятни неща за мен. И превърна изпращането ми до Китай в нещо красиво. Тя направи това невероятно видео на семейството ми и всичките ми приятели.
Всички ми липсват, но определено усещам любовта и подкрепата им отдалеч", добави спортистът.


Уайт и Добрев се срещат от около две години. Миналият месец тя разказа за предстоящото завръщане на гаджето си на Олимпийските игри.
 

"Наистина се вълнувам за него. Да станеш част от Олимпийските игри е едно от най-големите постижения, а какво остава да участваш цели пет пъти. Развълнувана съм и много се гордея с Шон".

Уайт пристигна в Пекин миналата седмица и сподели няколко снимки зад кулисите. Часове преди церемонията по откриването на Олимпийските игри за 2022 г. Уайт каза, че смята, че това ще бъдат последните му олимпийски игри.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)"Колкото повече говоря с хората, те продължават с опитите си да ме вдъхновяват да продължа напред. Имах невероятна кариера, за която съм благодарен, постигнах много, но вече съм готов да предам щафетата на следващото поколение", каза спортистът, който направи своя дебют на Олимпийските игри през 2006 г.