Няколко знака, че партньорът ви крие нещо от вас

  • Сподели:
Няколко знака, че партньорът ви крие нещо от вас

Понякога до такава степен сме опиянени от любовта, че си затваряме очите пред лъжите, които са очевидни и просто не искаме да приемем истината, че партньорът ни не е напълно искрен с нас.

Ще разгледаме някои ситуации, в които можем да разберем, че любимият човек прикрива нещо от нас.

Промяна в настроението 
Рязката промяна в неговото поведение е един основателен повод да се съмнявате в достоверността на думите, които излизат от устата на вашия любим човек. Това е един от първите симптоми, че нещо се е променило във вашите отношения. Ако изведнъж усетите, че той е станал по-предпазлив, мълчалив, умислен и се пали от най-малкото, значи изпитва някаква тревога и прикрива нещо от вас.

Без отговор
Ако се опитвате да проведете един нормален разговор, но човека до вас изглежда така, сякаш витае в облаците и дори не чува повечето въпроси, които сте му задали, значи има нещо притеснително в поведението му.

Ако постоянно се опитвате да обсъдите развитието на връзката ви и неговото поведение, но той няма никакво желание да обсъжда тази тема и се стреми да насочи вниманието ви в различна посока, то най вероятно прикрива нещо от вас.

Мълчанието не е знак за съгласие, а знак, че човек не знае как да постъпи и че му е трудно да сподели нещо сериозно, което силно го тревожи. Не винаги, когато мълчим сме съгласни с това, което чуваме, в повечето случаи просто не искаме да вземем отношение в казуса или има нещо по-сериозно, което ни притеснява. Промяната в отношението му към вас и особено мълчанието са показателни фактори, че съществува някакъв проблем.

Прикрит гняв 
В някои случаи човекът, който лъже и прикрива нещо, видимо изглежда неспокоен, а разговорът с него протича трудно. Гневът му се отключва рязко и без повод, а дори когато мълчи в очите му може да се забележи прикрит гняв – в тази ситуация може би този човек съжалява за своя избор или пък усеща някаква трудност, да сподели цялата истина на своята половинка и затова предпочита да я скрие под маската на прикрития гняв.

Разсеяност
Ако до вчера човекът до вас е бил точен, подреден  и организиран, а днес сякаш витае в облаците, не знае кое къде е поставил, непрекъснато търси нещо, а когато не успее да го открие става раздразнителен, това също е видим фактор, че той не е искрен с нас.

Оправдания
Ако все по-често ви се налага да чувате най-различни оправдания свързани с късни срещи, закъснения и нови приятелства, които прикрива от вас, значи има нещо, което партньорът ви се  опитва да прикрие.

Ако постоянно си служи с оправдания, че не е успял да свърши това или онова, че е забравил важни дати и събития, че има прекалено много срещи и ангажименти и същевременно не ви дава никакво обяснение, за своите закъснения и непредвидими излизания, то най-вероятно крие нещо от вас.

Телефон
Ако изведнъж вашият партньор е решил да постави пароли и грижливо, пази достъпа ви до своя телефон, както и прекарва много повече време в разговори, които предпочита да ги провежда насаме и вниманието му е насочено предимно към телефона и с него не може да се осъществи нормален разговор, значи този човек прикрива нещо от вас.