Отказвам да потискам чувствата си!

  • Сподели:
Отказвам да потискам чувствата си!

Повечето от живота ми е изразходен във време да се опитвам да прикрия себе си. Да се опитвам да стана по-малък. Тих. По-малко чувствителен. По-малко упорит. По-малко нуждаещ се. Защото не искам да бъда в тежест.

Аз не искам да бъда твърде много или да подтиквам хората да стигат далеч.

Исках хората да ме харесват. Исках те да бъдат обгрижвани и ценни. Толкова години, се жертвах заради това да правя другите щастливи. И толкова години аз страдах.

Но сега съм уморен от моето страдание. Аз заслужавам повече. Не защото другите мислят така, а защото аз съществувам поради това значение.

Моите мисли са от значение. Чувствата ми са от значение. Моят глас е от значение. И с или без нечии разрешения или одобрение, ще продължавам да бъда този, който съм. Дори, ако това кара хората да са ядосани. Дори и ако им е неприятно. Дори, ако те изберат да напуснат живота ми.

Отказвам да притискам чувствата си.

Аз избирам те да заемат своето място.

Избирам да отдам чест на чувствата си.

Аз избирам да взема решение да изпълня моите нужди.

Силата на Чувствата

Това как се чувстваш в даден момент е по-важно от всичко останало, защото чувствата, които изпитваш сега, творят живота ти.

Твоите чувства са движещата сила на мислите и думите ти. Важно е какво изпитваш!

Всички добри чувства произлизат от любовта! А всички отрицателни чувства са следствие от липсата на любов.

Всяко хубаво чувство те приобщава към закона на любовта, защото именно от любовта извират всички хубави чувства.

Усилвай интензивността на добрите си чувства като мислиш за всичко, което харесваш и обичаш. Без да спираш, изброявай едно след друго обичаните неща. Продължавай, докато не се почувстваш превъзходно.

Чувствата, които изпитваш по отношение на всяко нещо в живота си, са точно отражение на онова, което ти си давал от себе си, което си излъчвал по  отношение на това нещо.

Животът не ти се случва – той откликва на теб! Ти сам си избрал всяко нещо в живота си и правиш избор чрез това което даваш, което излъчваш.

Силата на хубавите чувства, които можеш да изпиташ, няма предел, а това означава, че и висотите, до които може да стигне животът ти, също са безпределни.

Всички неща, които харесваш и обичаш, се стремят към теб! Парите се стремят към теб. Здравето се стреми към теб. Щастието се стреми към теб.

Недей да се бориш и да се мъчиш да промениш обстоятелствата в живота  си. Изпитай любов, излъчвай любов чрез позитивните си чувства и всичко желано ще дойде при теб!

Трябва най–напред да излъчваш положителни чувства. Трябва най-напред да си щастлив и да излъчваш щастие, за да получиш всичко онова, което те прави щастлив! Всичко, което искаш да получиш в живота, най-напред трябва да го дадеш!

Честотата на чувствата

Всичко във Вселената е магнетично и всичко, включително твоите чувства и мисли, притежават електромагнитна честота.

Всичко, което изпитваш, било то добро или лошо, определя твоята честота и също като магнит ти привличаш хората, събитията и обстоятелствата, които са на същата честота.

Във всеки миг ти можеш да промениш честотата, на която се намираш, като промениш чувствата си. Тогава всичко наоколо ще се преобрази, защото ти вече си на нова честота.

Ако в живота ти се е случило нещо отрицателно, по силите ти е да го промениш. Никога не е твърде късно, защото винаги можеш да промениш начина, по който се чувстваш.

Мнозина оставят чувствата си на автопилот; техните емоции са просто реакция на случващото се. Тези хора обаче не осъзнават, че именно чувствата им са причината за това, което им се случва.

За да промениш каквото и да било обстоятелствата в живота ти, свързани с парите, здравето и всичко останало, трябва да промениш начина по който се чувстваш!

Обвинения, критика, търсене на вина и оплаквания са форми на негативност, които водят до спорове.

Изхвърли от речника си думи като "ужасен", "кошмарен", "отвратителен" и "противен", защото когато изричаш тези думи, те са съпътствани от силни чувства.

Използвай повече думи, като "превъзходно", "изумително", "невероятно", "чудесно", "прекрасно".

Дори само 51% добри чувства и мисли, които излъчваш са достатъчни, за да се  наклонят везните на живота ти!

Всеки ден е възможност за един нов живот. Всеки ден ти се намираш в точката, в която могат да се наклонят везните.

И във всеки един ден ти можеш да промениш бъдещето – посредством това как се чувстваш.

Източник: evolife.bg