Овен: Задават се нови възможности - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Овен: Задават се нови възможности - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия овен през 2021 г. 

Овен: Аз съм

Намерете своите хора

Последните три години не бяха леки за вашето племе, защото Господарят на кармата Сатурн в квадратура със Слънцето ви тласкаше да работите усилено, за да се докажете, най-вече в кариерата си.

Налагаше се да затвърдите авторитета си пред различни влиятелни фигури, ментори, висшестоящи, шефове и други високопоставени хора в професионалния ви живот. Възможно е да са изплували проблеми, свързани с фигурата на бащата, или съдбата да ви е отвела при бащински фигури, преживяващи труден период.

От първостепенно значение за вас са били положението ви в приятелски, професионални и социални кръгове, на работното място и в заниманията ви – областите, които са били под светлината на прожекторите през последните три години, докато сте се грижили за това, което древните гърци са наричали Клеос – величие.

Събирането на Сатурн и Юпитер в дома на кариерата през 2020 ви е заставило наистина да се доказвате и да се борите на много фронтове. През 2021 обаче и Юпитер – планетата на разширяването и възможностите, и Сатурн – великият учител, преминават от дома на кариерата в дома на приятелите, общностите, държавните институции и организациите.

Време е да намерите своите братя и сестри по оръжие. Обикновено Сатурн изпраща предизвикателства и с удоволствие осейва пътя ви с препятствия, за да задоволите състезателните си наклонности, но тази година имате късмет, че Юпитер ще кръжи наоколо и ще смекчава част от суровите му уроци.

Тъй като Сатурн и Юпитер транзитират в един и същи дом – на общностите и приятелите, ще търсите най-вече отговори на въпроса "Кои са моите хора, привърженици, приятели, компания, клиенти? Кое е вашето племе?"

През последните три години сте формулирали посланието си, сега трябва да решите към кого да го отправите.

Тази година Сатурн във вашия дом на общностите може да се прояви като предизвикателства, свързани с държавни институции, крупни корпорации и някои приятели. Стари бойни другари ще напуснат живота ви, а на тяхно място ще дойдат нови.

Каквото и да става, бъдете изрядни по отношение на всички необходими разрешителни и прочее документи, издавани и изисквани от държавни институции, включително разрешителни за строеж, квитанции и разписки за платени данъци и т.н.

Не обичате да ви се казва какво да правите, но през 2021 ще се научите да преглъщате гордостта си и когато трябва, да се подчинявате. Приемете, че понякога хората край вас знаят по-добре.

Бъдете гъвкави по отношение на социалната си мрежа, защото настъпват много промени. Ако не харесвате организацията, в която работите, или сте установили, че корпоративната култура не отговаря на вашите разбирания, просто си тръгнете и намерете място, което ви подхожда повече.

Задават се нови възможности. Юпитер във вашия дом на хората ще ви помогне да сбъднете желанията и копнежите си, а Сатурн – да се съсредоточите върху дисциплината, необходима, за да го постигнете.

Хирон пътешества във вашия знак, като отваря стари рани (физически и емоционални) с едничката цел да бъдат изцелени. Овните, родени между 25 март и 5 април, ще разберат какво означава Хирон да премине през рожденото им Слънце.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".