Пътят на пеперудата

  • Сподели:
Пътят на пеперудата

Понякога разсъждавам и пиша. Друг път само пиша. Това е от вторите моменти.

Иска ми се да ви кажа нещо за трансформациите. Но не знам какво. Като човек, който е преживял развода на родителите си. Собствения си "развод", смъртта на майка си, проблемни връзки и смяна на кариерата. На 25.

Трансформациите са нещо много красиво. Чувствате се като пеперуда. В някои моменти пълзите и всеки иска да ви стъпче. От злоба. Или защото ви мисли за грозни.

Други се смиляват над вас. Знаят, че ще се превърнете в пеперуда и изчакват. С търпение.

В следващия момент се затваряте в пашкул. Развивате се в собствения си свят. И се молите да се опазите от външно влияние.

Ако имате късмет, политате към света на мечтите си. Опитвате свободата. И красотата на полета. Хората вече ви мислят за красиви.

Но не всички.

Пеперудите обаче не живеят вечно. Колкото и да са красиви, и те умират. И така някой ден отново тръгвате от самото начало.

И се молите някой ден отново да полетите.

Същото е и с трансформациите. Понякога ще летите, понякога ще "пълзите". Друг път ще се капсулирате в себе си. И това е красотата на цялата метаморфоза – Живот.

Трансформациите са пътят към еволюцията на нашата душа. Красиви. Гъсенчести. Пъстри. Всякакви.

И всяка криза си има начало. Има и край.

И само хитрите "гъсеници" успяват да разтворят криле и да полетят.

Ако искате да научите повече за "Пътя на пеперудата" и как с лекота да преодолявате всяка криза в живота си, заповядайте на нашия тренинг за пълна трансформация на 5.11, събота в Център Мандала. Повече информация: facebook.com/events