Пет неща, които трябва да знаете за зодия Близнаци

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за зодия Близнаци

Ако се чудите, как да разпознаете Близнаците сред останалите хора, сега ще ви дадем някои точни инструкции, по които още  от първия поглед да разберете, че срещу вас е застанал представител на тази зодия.

1. Инатлив

Близнакът умело се запъва, като магаре на мост, когато е решил, че е иска нещо - наяве излиза и неговият инат, който от своя страна не му позволява да мисли логично и да взима правилните решения в ситуацията. Инатът на Близнака е черта от неговия характер, която не му позволява да прави компромиси с останалите хора, защото когото един Близнак си е въобразил, че е в правото си, той ще тъпче на едно място, докато не се огънат останалите хора.

Каквото е решил, това трябва да се случи задължително. Има моменти, в които се превръща в малко и разглезено дете, на което е трудно да се обясни, че животът е несправедлив с всички хора и трябва да се смири. Близнакът винаги прави това, което си е наумил напук на всички останали, даже и напук на себе си.

2. Мързелив

Ако става въпрос за интелектуален труд, Близнакът ще е пръв и ще напъне докрай интелектуалния си потенциал, но не така стоят нещата, когато става дума за физически упражнения. Близнаците не понасят ранното ставане, упражненията, спорта и всичко, което е свързано с физически натоварвания. Ако тяхната професия е пряко свързана с продължителни разговори, представяне на дадена информация и всичко, което не включва по никакъв начин излишни напъни и движение, Близнакът, ще е най-щастливия човек в света.

3. Двуличен

Днес могат да ви кажат, че изглеждате прекрасно и вие сте техния идол, а утре да се направят, че не ви познават  – това е Близнакът. Не му се сърдете, защото в него обитават много различни личности, които не му позволяват да държи твърда и ясна позиция, без да си променя постоянно мнението за всичко.

Когато излезе на показ и другия Близнак, тогава става нещо страшно, защото той не харесва никой, мрази всичко заобикалящо го и е способен само с усмивка, да разплаче всички наоколо. Близнакът трудно успява да създаде истински приятелства в своя живот и да ги съхрани във времето, защото хората около него още в началото усещат променливата му личност и доза лицемерие.

4. Шегаджия

От всички зодии, това е най-остроумната и с най голямо чувство за хумор. Близнакът е богат на вицове, хумористични разкази, дори и истински истории, които звучат, като комедийни пиеси. Близнакът е чудесен събеседник, с който човек трудно може да скучае.

Благодарение на неговия огромен запас от интересни събития и забавни истории, винаги държи вниманието на другите и бързо се превръща в душа на компанията, защото няма човек, който да не усети природната му интелигентност и огромното му чувство за хумор. Близнакът може без проблем да се само иронизира, може да иронизира и останалите, но винаги ще намери вариант да разведри ситуацията и да ви забавлява от сърце.

5. Отмъстителен

Близнакът е злопаметен човек, който си спомня неща от преди много време с най-малките подробности. Когато не му е харесала дадена забележка или някой го е засегнал умишлено, трябва да е готов да усети гнева на тази зодия. Може да е бавно, но задължително Близнакът ще си отмъсти. Той никога не забравя хората, които са го накарали да се почувства недооценен или нищожен.

Близнакът е търпелив и знае, че колкото по-късно отмъсти, толкова по-голяма болка, ще нанесе на своя противник. Винаги бъдете готови да изпитате смразяващия гняв на тази зодия, защото Близнакът е човек, който не умее да мълчи и да таи чувствата в себе си. Когато се разгневи, той се превръща в ураган, който помита всичко по пътя си.