Петте зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта

  • Сподели:
Петте зодии, за които 2017-та ще бъде годината на любовта

Петте зодии ще бъдат най-големи късметлии в любовта през 2017 г. 

Телец

2017 г. за вас ще е годината на големите промени в личен план. И като казваме големи, наистина имаме предвид големи! Още в началото на годината ще започнете да си правите планове какво искате да промените и колко крачки напред искате да отидете с любимия човек до вас.

Обаче плановете често не са това, което сме си начертали и крачките може да са повече от една-две.

Да речем, че освен дългоочакваното предложение за брак, може да ви изненада и нещо още по-щастливо. През 2017 г. може да разберете, че ще ставате родители!

Лъв

Може да ви се струва, че любовта ви е в застой понякога, но трябва да знаете, че всяка връзка преминава през различни етапи. Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди пролетта на 2017 г.

Ще осъзнаете какъв късмет е да имате такъв човек до себе си и ще погледнете на него по друг начин. Новият поглед ще ви направи толкова щастливи и влюбени, че сякаш ще сте рестартирали връзката си и всички тръпки ще започнат отначало.

Следващата година определено е годината на осъзнаването дали любовта ви ще е за цял живот или може би не сте с правилния човек. Второто е много по-малко вероятно.

Стрелец

2017 г. ще ви донесе много любов, толкова много, че ще се чудите какво да я правите... Няма да се чудите разбира се, а ще се радвате искрено.

Тази година може би не беше най-добрата за вас в личен план, точно за това съдбата ви е подготвила "компенсация" с една година, изпълнена с любов, романтика и силни страстни чувства.

Ще се запознаете с вашия човек още през февруари. След което приказката за вас започва. Романтични вечери, любовни признания и дълги нощи, прекарани в разговори и любов. Стискайте палци това да се окаже вашият човек!

Козирог

Всяка стара тръпка остава във времето и ни кара да си спомняме, да се връщаме към хубавите моменти и понякога да си представяме, че този човек може да се върне в живота ни и да види какво е изпуснал. 2017 година ще ви докаже, че това е абсолютно възможно.

Голяма тръпка от (не)далечното минало ще се върне с гръм и трясък в живота ви. Ще преобърне всичко с главата надолу и този път няма да има намерение да си тръгне.

Това ще бъде една осъзната и премислена любов, зряла и съвсем различна. Ще видите, че времето, в което сте били разделени, е загубено... Но ще си наваксате съвсем бързо.

Риби

Приключете всички взаимоотношения с хората, които тровят живота ви и смело тръгнете напред сами. Правилният човек за вас ви чака в навечерието на 2017 г.

Но няма как сърцето ни да обикне новото, ако не е забравило старите неволи. Догодина ще разберете истинския смисъл на любовта и това, че тя трябва да е спокойна, щастлива и да носи само радост.

Забравете за всички драми и излишни размисли, които са ви мъчили досега. Очаква ви ново светло начало с човек, който вече познавате... но ще видите в нова светлина.

Източник: actualno.com