Писмо до дъщерите ми

  • Сподели:
Писмо до дъщерите ми

Не ви родих, за да сбъднете неосъществените ми мечти! Не ви създадохме, за да сме "като всички"! Вие сте най-красивото продължение на нашата любов! Вие сте нейното ухание, аромат и смисъл!

Знам, че всяка от вас върви по своя път – различен и неповторим. Всяка има своите мечти, стремежи и желания. Невинаги всичко се случва, както го искаме или планираме. Животът е осеян с различни цветя – ароматни и красиви, нежни и бодливи, невзрачни и смели. Но важното е да имаш истински човек до себе си, който да дава смисъл и сила на вашите борби и надежди. Да ви разбира, окрилява, вдъхновява, подкрепя и да е до вас, дори и когато грешите или сте загубили вяра в себе си.

И ако някой ви каже, че любовта не е вечна, че тя трае само първите няколко години, а после остава само навик, съжителство… Не им вярвайте! Всичко зависи от вас и човека, с когото сте избрали да вървите заедно по пътя на семейната магия. Тя ще ви поднесе радости и изпитания, вдъхновения и опиянения, страст и болка… Палитра от всякакви ухания и цветове, без които няма да можете да разкриете силата на любовта.

Ние сме доказателството, че тази магия, наречена любов, живее и след 26 години заедно! Не е ли любов да получиш тези стихове след толкова години?

ОБИЧАМ ТЕ

Когато ме прегърнеш се забравям
във трепета на твоите ръце,
едно вълшебно, влюбено ми става –
ти сякаш си от други светове.

Магия си със образ на богиня,
а устните ти – чуден еликсир
целунат ли ме в миг потъвам в унес
и всичко в мен неистово гори.

Сърцето ми прелива от копнежи,
загубвам се в две хубави очи
и дишам топлината ти разнежена,
красиво е и даже да мълчим.

Когато ме прегърнеш се забравям
и сгушен в тебе толкоз съм щастлив
душата си и себе си ти давам.
Обичам те! Обичай ме и ти!

Нашата любов е силна и е преминала през различни изпитания. Тя е като паяжина, която ни оплита все повече и повече. Понякога е като студена зима, друг път е като огнено лято или като съживяващата пролет, но винаги я има! След всяко изпитание става по-силна и закалена!

Дори и да ви се изглеждаме смешни понякога и в очите ви да се крият присмехулни пламъчета, то ви пожелавам от цялото си майчино сърце такава силна, неумираща, страстна любов. Вярвайте, че съществува! Ако някога загубите надежда ,че я има… погледнете нас – изглеждаме ли ви влюбени след 26 години?

Любовта е като дърпане на ластик в една посока. Ако единият го изпусне, то болката поема другият. Тя е като пламък, който всеки миг трябва да разпалваш, да съживяваш, за да можеш да съзреш всеки нюанс на тази магия!

Понякога се случва да загасне, но сърцето подсказва как да разпалиш това вълшебство, наречено любов! А думите "Обичам те" са съвсем обикновени, но с необикновен заряд и магия. Не спирайте да ги изричате, дори и след 26 години, защото това е доказателство, че любовта е жива!

Мили мои, слънчеви момичета, моя радост и гордост, бих ви дала част от нашата любов, част от нашата магия, но съм сигурна, че вие вече я носите в сърцата си! Затова просто ще ви орисам да не губите вяра, да не спирате да се надявате, да носите и пазите любовта! Любовта е жива, докато вие сами пожелаете!

Автор: Люси Райкова / Myvelikoturnovo.com / Снимка: hdwallpaperscool.com