Поли Генова срещу The Weeknd по радиото

  • Сподели:
Поли Генова срещу The Weeknd по радиото

Хитът Last Night на Поли Генова е най-слушаната песен в родния ефир в продължение на 9 поредни седмици. Това показва класацията на “Профон” за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата.

Сингълът категорично е окупирал челното място, изпреварвайки редица хитове на артисти от световната музикална сцена. Last Night държи първата позиция вече 9 седмици и има шанс да подобри рекорда на The Blinding Lights на The Weeknd, която е най-слушаната песен у нас в 12 поредни седмици през 2020 г. Хитът на Поли Генова е абсолютен лидер сред българските парчета в момента, като е номер 1 сред тях в продължение на 16 седмици, показват още данните на "Профон".

Last Night излезе в края на ноември миналата година и веднага се превърна в абсолютен хит. Сингълът е създаден от международен екип от професионалисти, сред които световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг, и популярната R&B и поп изпълнителка Romy Dya, позната на публиката от колаборацията си с David Guetta и Martin Garrix в парчето So Far Away. Песента получи и международно признание, като се излъчваше в най-известния музикален ТВ канал в света MTV.

„Last Night е моят начин да заредя хората с положителна енергия и да вдъхна надежда в настоящата трудна ситуация. Изключително съм щастлива, че парчето получава толкова висока оценка, че продължава да се намира на върха на всички класации в България и дори да поставя рекорди! Обещавам, че новите проекти се задават съвсем скоро и наистина нямам търпение да ги споделя с всички вас!“, заяви Поли Генова.