Положителните черти на всяка зодия

  • Сподели:
Положителните черти на всяка зодия

Овен

Изпълнен с енергия, въодушевление и предприемчивост - винаги готов за нови изживявания. В настроението му преобладават авантюризъм и удоволствие от нещата, с които се занимава. Овенът е щастлив човек, изпълнен с оптимизъм и доверие към останалите. Представителите на тази зодия са изключителни куражлии, които смело приемат предизвикателствата, които им предоставя животът. Динамични хора, които не обичат застоя. Притежават силен дух и воля, свободолюбиви и със силна интуиция.

Телец

Телците са разсъдливи, предпазливи и организирани. Реалисти опитващи се да подобрят материалното си състояние и са готови да вложат изключително много труд и саможертва, за да го постигнат. Стабилни хора, които държат на сигурността и точността в отношенията си с другите хора. Усмихнати, мъдри и винаги придържащи се към точен план в живота си.

Близнаци

Обичащи информацията, Близнаците са хора на контактите и общуването. Хора изпълнени с движение и бушуващи емоции. Откровени, честни и казващи винаги, това което мислят. Изключително интелигентни, мотивирани и отворени към света. Близнакът притежава бърза мисъл, с която може да срази всичките си противници. Той е гъвкав, харизматичен и изключително щедър.

Рак

Обичащи топлината и уюта на дома. Романтични, силни, отдадени на чувствата си. Раците притежават силна интуиция и без проблем изслушват тревогите на останалите. Те са интелигентни, дисциплинирани и силни. Притежават силни чувства на подкрепа, любов и топлина. Мили, всеотдайни и безкористни, Раците са чудесни приятели, които успяват да дадат правилния съвет на човека, който е застанал срещу тях. Изключително щедри и жертвоготовни за благото на най-близките им хора.

Лъв

Страстни, щедри обичащи вниманието на останалите. Лъвовете са харизматични, амбициозни, силни и безкомпромисни - притежаващи всички качества на добрия лидер. Хора на честта. Обичащи забавленията и изключително гостоприемни. Лъвовете имат точна преценка за хората около себе си, която никога не ги подвежда. Като приятели те се раздават и са хора, на които може да се разчита. Независимо от типа чувства, които изпитва тази зодия те винаги са силни – любов, грижовност, щастие. Лъвът винаги се бори да промени това, което не му харесва и междувременно да направи живота си по-добър. Той е трудолюбив и когато се заеме с една задача, влага всичката си мотивация и мисъл в нея.

Дева

Веселяци с чувство за хумор и детски дух. Готови винаги да се впуснат в купона и да разнообразят ежедневието си. Обичащи чистотата в домът си, но и в отношенията с останалите хора. Девите са мили, гостоприемни и раздаващи се, за хората около тях. Имат голяма нужда от силни емоции, които във всеки удобен момент си набавят, чрез купони и забавления, след което се заемат с почистването на дома си, в който е протекла веселбата. Организират се и отиват на работа, защото знаят, че трудолюбивият човек е достоен човек – а те са именно такива. Чистници, обичащи забавлението, но умеещи да работят здраво.

Везни

Справедливи, уравновесени обичащи спокойствието. Хора, които се грижат да възстановят баланса на мирните отношения и да потушат всеки скандал. Обичат контактите и обмяната на идеи. Смятат, че всеки човек е идеален сам по себе си. Оптимистични натури, стараещи се да направят света по-добро място за живеене, както и да променят лошите черти на хората. Толерантни, търпеливи, мили, нежни и независими - това са думите, които описват Везните.

Скорпион

Страстни, борбени, интелигентни -  готови да се впуснат във всяка битка, без особени притеснения. Упорити, енергични, обичащи предизвикателствата и притежаващи авантюристичен дух. Смели, трудолюбиви и борещи се за правотата си на всяка цена. Скорпионите са хора със стил и вкус към красотата, притежават изключително силен и борбен дух, който им позволява да се развиват и изкачват по стъпалата към успеха. Дисциплинирани и мотивирани да дадат най-доброто от себе си, те се впускат във всяко начинание, без никаква доза страх. Откровени и винаги казващи това, което другите мислят, но ги е страх да споделят.

Стрелец

Изключителни оптимисти, обичащи промяната, новите места и пътуването. Стрелците са мили, грижовни, чувствителни и раздаващи се за най-близките си същества. В трудните ситуации, те винаги първо откриват добрата страна на нещата, защото техните очи са неспособни да открият лошото. Щедри, трудолюбиви и приятелски настроени към всички, Стрелците са до болка откровени и истински, при тях не може да се срещне фалш и интрига, защото те не познават тези чувства.

Козирог

Упорит, амбициозен, енергичен - Козирогът е реалист, който се стреми стъпка по стъпка да сътвори един по-добър живот за себе си и своите близки. Сърдечен, откровен, той винаги казва нещата с точните им имена, неспособен да носи маски и да заблуждава другите, той е до болка чист и откровен. Трудолюбив, енергичен и дисциплиниран, той винаги довършва започнатите задачи. Козирозите обичат да планират и знаят как чрез много усърдна работа да придобият своите желания и мечти.

Водолей

Мечтатели, живеещи в приказен свой собствен свят, неспособни да видят лошото. Притежават по детски чиста душа, която им позволява да бъдат различни и необикновени. Тяхното творческо въображение необикновена интуиция и организаторските им способности, им позволяват да се издигнат на едно по-различно ниво и да прескачат всички трудности. Водолеите са либерални, мислещи свободно и стремящи се към пълна независимост. Те са индивидуалисти, които сами успяват да се борят за постигането на своите цели. Свободни в мислите и действията си.

Риби

Рибите притежават дълбока интуиция, чувствителни, мили и грижовни. Те са готови по всяко време да подадат ръка на нуждаещия се и да му помогнат. Любопитни, искрени и отдадени към хората около себе си, те се опитват да дадат най-доброто от себе си в името на любимите хора. Те предчувстват това, което трябва да се случи, още преди другите да са разбрали, за какво става дума – социално отговорни са.