Празнувайте женствеността

  • Сподели:
Празнувайте женствеността

Какво ще рече: "много предизвикателна снимка си качила в социалните мрежи?". Как така предизвикателна?

Надявам се това да означава, че ще предизвикам хората, които я видят, да обърнат внимание на грамотността, на това, че всеки един на този свят е пример и трябва да носи отговорност, също, че здравословният начин на живот не е просто мода, а е задължителен в този свят, който изобилства от различни вируси и болести.

Това са част от философиите ми за живота. Ако ще предизвиквам някой, нека е за тези неща! Качила си снимка с голи рамене! О! Вече си предизвикателна и вероятно търсиш "нещо". А какво да крия, защо да съм навлечена с пуловер по снимките си, кой с какво предизвиквам, ако съм по бански?

Ако това, което имате предвид е, че мъжете се предизвикват, защото снимките били "секси", ами не знам какво да кажа освен, че който не може да си потиска първичните инстинкти, то тогава има вероятност да се предизвика от всичко на този свят.

То тогава мъж може и от разголена снимка на мъж да се предизвика. И пожелавам на тоя, който от снимка се предизвиква, да усети любовта, да усети това велико чудо и да гледа само единственото същество, в което е влюбен.

И защо отново предразсъдъците ръководят живота ни: тя е прекалено разголена - УЖАС! Това означава, че е "лека жена"! Как така? Ама какво означава лека жена? Вие познавате ли нейния живот? Познавате ли трудностите, с които се справя? Изпитахте ли терзанията й? Знаете ли ежедневието й?

А като обвинявате жените, че са се еманципирали - усетили ли сте какво им коства това и не отбелязвате ли, че съвременното общество го налага? Та то е хубаво тя да е домакиня и да поддържа домашния уют, да се грижи за къщата, да е чисто и в хладилника да има храна, да е сготвила топло ястие.

Да е добър събеседник, да изслушва, да дава съвети, да е финансово независима жена, че иначе ще я обвинят, че прави секс за пари, ако мъжът й я подпомага финансово. Освен всичко да е красива и привлекателна в спалнята.

А когато се наложи да може да си сипе течност за чистачки в колата или да си натовари гумите в багажника, за да отиде да ги смени и с това да се справи без да мрънка. И да си гледа децата, и да ги възпитава на ценности и морал, и да е спокойна, за да не ги изнервя.

Една крехка женска фигура, а колко много функции има тя. Женските функции по природа не са ли леко променени и изменени? Нещата не се ли объркаха много в този див свят, в който в Щатите например има сигурно над 30 различни пола?

И какво, като е решила да си качи красива снимка, пък дори и да не е по сако и панталон, а с нещо по-ефирно или пък по бански на плажа, пиейки заслужен коктейл и, радвайки се на живота си, празнувайки женствеността си?