Райън Рейнолдс си взима почивка от актьорската кариера

  • Сподели:
Райън Рейнолдс си взима почивка от актьорската кариера

През октомври актьорът Райън Рейнолдс обяви, че си взима отпуск от актьорската кариера. Сега звездата от Дедпул разкрива какво стои зад взимането на това важно решение, а също и как смята да планира времето си.

В понеделник, 1 ноември, Рейнолдс съобщи пред The Hollywood Reporter, че слага на пауза актьорската си кариера, за да бъде със семейството си - съпругата му Блейк Лайвли и трите им дъщери - Джейми (6 г.) Инез (5 г.) и двегодишната Бети.„Просто ще се опитвам да прекарам повече пълноценно време със семейството си. Знаете ли, наистина няма да се върне това време."


През октомври актьорът от "Бодигардът на Хитман" разкри, че ще си вземе почивка от актьорството, след като завърши с проекта си Spirited - музикална коледна адаптация по Чарлз Дикенс.

"В момента е идеалното време за малък отпуск от снимането на филми. Ще ми липсва всяка секунда да работя с колегите си, но тези дни добротата е толкова важна, колкото и таланта. Имах късмета да работя с хора, които са наравно и с двете.", написа Райън в Instagram.

Съпругата му Блейк се включи със съобщение в коментарите - „Майкъл Кейн го направи първи", като се позовава на подобно изявление на британския актьор, който също се оттегли от кариерата наскоро.

„Отпускът може да продължи от два месеца до една година. Като цяло шест месеца е стандартният период от време за платен отпуск. Той ви дава достатъчно време и гъвкавост, за да правите неща като пътуване, учене или завършване на голям страничен проект.", пише Райън.

През ковид карантината от миналата година гордият баща разказа в The Late Show със Стивън Колберт за качественото време, което е инвестирал със семейството си. 


„Харесва ми просто да бъде тук с моите деца. Харесва ми да играем заедно. С дъщерите ми тази сутрин направихме рокли от тишу хартия, което беше забавно за тях."