Рики Джървейс и неговото завръщане с "After Life"

  • Сподели:
Рики Джървейс и неговото завръщане с "After Life"

Феновете очакват с нетърпение третия сезон на драмата, напоена с много от типичната за Рики Джървейс ирония и сарказъм - After life.
Всички, които следят сериала, бяха особено развълнувани да научат лично от неговия създател, нова и актуална информация. Трети сезон и за жалост последен сезон на After Life се завръща на 14 януари 2022 г.

Не се знае много за предстоящия сюжет, както и в каква посока ще го е завъртял комикът Джървейс, но, както той самият обещава:

 "сезонът ще бъде най-добрият досега и обещавам кучето да не умира".

Netflix също пусна новия афиш с участието на Тони, образът на Джървейс, и неговата любима немска овчарка Бренди, на която той често разчита в моменти на нужда.
Вероятно ще видим и повече от Лиза (Кери Годлиман) в сезон три на Afterlife, която записва видеокасети, за да напътства Тони през живота преди смъртта ù.
След като предаването бе подновено за трети сезон по-малко от две седмици след излизането на втория, шоуто се изкачи на върха на вътрешната класация на Netflix в много региони.
Рики Джървейс потвърди в Twitter, че вторият сезон е привлякъл повече зрители през първата си седмица, отколкото първият и сериалът вече е гледан от 80 милиона души.

През април 2021 г. Netflix разкри в Twitter, че снимките официално са започнали, а през май същата година бе потвърден и каста от познатите ни актьори.
Историята зад After Life накратко е следната - в центъра е животът на Тони, чието познато ежедневие се преобръща след като съпругата му умира от рак на гърдата.
Тони обмисля самоубийство и посещава психолог, като в същото време изглежда така сякаш терапевтът се изповядва на Тони и го занимава всеки път със собствените си проблеми и цинични изцепки.
Някъде по пътя героят на Джървейс разбира, че всъщност ще е далеч по-приятно да измъчва словесно хората и по този начин да ги накаже за смъртта на любимата си.
Какво по гадно за някой от това да чуе истината в лицето си и то по няколко пъти дневно.
Въпреки че смята това за своята "суперсила", планът му се проваля, когато всички около него се опитват да го направят по-добър човек. А нима изначално Тони не е добър човек? Нима можеш да бъдеш само добър или само лош? То е същото като да смяташ света за черно-бял.
Действието се развива в измисления град Тамбъри, където нашият човек Тони работи като журналист в местен безплатен вестник, Tambury Gazette. Работата му редовно го отвежда до странни, откровено глуповати или ексцентрични персони, каквито са и колегите му. Всеки е чудат посвоему.
Имаме градация в поведението на Тони с течение на сериите, той не е ужасен мрачен човек, това е неговата първоначална защита.
Ще е любопитно да го видим отново.