Рики Мартин: Искам още деца

  • Сподели:
Рики Мартин: Искам още деца

Латиноидолът Рики Мартин признава, че се чувства добре като баща на 4 деца и определено би искал да има още. Преди няколко дни пуерториканецът даде ексклузивно интервю за сп. People. Попитан дали мисли за още деца, той отвърна: „Аз съм отворена книга“, и даде заявка, че е готов за по-голямо семейство. „Вече не крия нищо. В момента не чакаме бебе, а сме се фокусирали върху грижите за големите ни близнаци Валентино и Матео, които са на 12, и малките Лусия и Рен, които са едва на 9 месеца. Те са много жизнени, но ние сме здрави и силни“, сподели искрено Рики Мартин.

Изпълнителят на хита Livinla Vida Loca разкри, че с партньора му имат замразени ембриони, които да бъдат износени от сурогатна майка. Именно сурогатна майка даде живот и на близнаците. „Спомням си всяка неделя в къщата на баба и дядо – бяхме 34 внуци. И винаги съм казвал, че някой ден, искам като отворя вратата на дома си да видя много деца вътре, които си играят и ми казват „Тати“. Това е нещо, за което винаги съм мечтаел“, искрен е певецът, който е омъжен за шведско-сирийския художник Джуан Йосеф, с когото се запознават през 2016 г.

Рики Мартин е пуерторикански певец, актьор и автор, носител на „Грами“, считан за „кралят на латиноамериканския поп“. Той започва кариерата си на 12-годишна възраст с момчешката поп група Menudo. След пет години с групата той издава няколко самостоятелни албума на испански език през 1990-те. От самото начало на своята солова кариера през 1991 г. Рики Мартин се превръща в един от най-продаваните изпълнители на латино музика на всички времена с над 70 милиона записи по целия свят. Той също така се появява и по телевизията в Мексико, където постига скромна известност. През 1994 г. се появява в американската телевизионна сапунена опера General Hospital, играейки пуерторикански певец.

В началото на 1999 г., след като издава няколко албума на испански език, Рики Мартин изпълнява The Cup of Life/La copa de la vida („Купата на живота“) в 41-вото годишно шоу за наградите „Грами“, което се превръща в катализатор на латино поп музиката на челните места на американската музикална сцена. След успеха си пуска Livin' la Vida Loca, която му помага да постигне успех в световен мащаб. Обикновено се възприема като песента, която започва латино експлозията от 1999 г. и улеснява прехода на други испаноезични изпълнители да преминат на англоезичния пазар. Първият му англоезичен албум (озаглавен Ricky Martin), продава 15 милиона копия и е най-продаваният му албум.