Сър Елтън Джон разкрива реалността около домашното обучение на децата си

  • Сподели:
Сър Елтън Джон разкрива реалността около домашното обучение на децата си

Певецът споделя двама сина със съпруга си Дейвид Фърниш.
Сър Елтън Джон разказа за опита си от домашното обучение на двете си деца, десетгодишния Закари и осемгодишния Илайджа.


"Много е трудно, но децата са невероятни. Децата трябва да взаимодействат помежду си. Но обстоятелствата са такива, каквито са...Намираме се в ситуация, която, надявам се, се подобрява с ваксинациите на хората, но просто трябва да се молим всичко да приключи по най-добрия начин. Много хора преминават през ужасни трудности.", заяви Сър Елтън Джон.

Елтън споделя двете си момчета със съпруга Дейвид Фърниш. Двойката е заедно от 1993 г. и посрещна Захари чрез сурогатна майка през декември 2010 г., последван от по-малкия брат Илайджа, който е роден през 2013 г. чрез същия сурогатен родител.

Въпреки изключителната слава на изпълнителя двойката полага всички усилия, за да запази ценностната система на малките момчета.
В рядко лично интервю за Guardian през 2016 г. сър Елтън отбеляза:

''Аз съм техният баща, известен съм и те живеят необикновен живот. Дейвид и аз говорим за това през цялото време, ние сме напълно наясно с клопките и капаните, които могат да се случат. Те са разглезени в начина, по който и как живеят, но това далеч не означава, че са разглезени, щом става въпрос за правилата. Те получават 3 £ джобни пари, но 1 £ е за благотворителност, 1 £ е за спестяване и 1 £ е за харчене, те получават три монети и ги поставят в отделни буркани. Децата трябва да помагат в домакинството и да допринасят с каквото могат според възрастта си. Те трябва да се научат да бъдат полезни и да знаят как да печелят за себе си, да са наясно със стойността на труда.''


The Rocketman звездата продължи:

"Децата живеят местния живот в Old Windsor, обикалят къщите на приятелски семейства, ходят на гости. В събота, когато съм вкъщи, ходим заедно с тях в Pizza Hut, отиваме в Waterstones, ходим на кино. Никога не съм бил отшелник, никога не съм се криел."