Сара Джесика Паркър се събра с момичетата от Сексът и градът

  • Сподели:
Сара Джесика Паркър се събра с момичетата от Сексът и градът

Актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, по-популярни само като Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк от тоталния хит „Сексът и градът“ се събраха за първите четения на сценария за продължението на сериала -  10 епизода с продължителност 30 минути всеки. В компанията им липсва само актрисата Ким Катрал, по-известна с образа си на Саманта Джоунс, която обяви, че няма да се завърне на екран. На нейно място ще има нов персонаж, който ще изиграе актрисата Сара Рамирес, позната на зрителите от сериала "Анатомията на Грей".

Сара Джесика Паркър си качи снимка на трите от Ню Йорк в личния профил в “Инстаграм“, а колежката й Кристин Дейвис качи снимка на сценария. „Отново заедно“, написа екранната Кари Брадшоу, допълвайки, че трите приятелки тъкмо са се запознали със сценария на първия епизод и че няма търпение да се запознае с новите актьори. „Приятелството никога не излиза от мода“, написа 55-годишната Синтия Никсън като коментар под снимката, а Кристин Дейвис – „Обичам ви завинаги“.

В сериала ще се завърне и Мистър Биг (Тузара), чиято роля се играе от вече 66-годишния Крис Нот. Колегите му Джон Корбет и Дейвид Айгенберг, които изиграха ролите на Ейдън и Стив, също ще се присъединят към актьорския състав, съобщиха продуцентите от HBO Max.