Сексът е кулминация на красотата в отношенията, а не е началото им

  • Сподели:
Сексът е кулминация на красотата в отношенията, а не е началото им

Представи си, че влизаш в една голяма запрашена зала. Времето там е спряло. Истината е била подменена. А ти не си съгласен да продължиш по стария начин. Това не е твоята истина.

Това е една колективна лъжа, която отдавна претендира за истинност, но в нея няма и грам светлина, позитивност и познание. Има страх. Това е и животът на трите измерения – ограничен от страха.

Когато обаче той бъде премахнат и овладян, то измеренията стават толкова, колкото искаш, и се дава пространство на свободната ти воля. През изминалите години научи няколко ценни истини. Научи истината, че емоциите са забранени на земята, за да не може човек да чувства, да усеща себе си, света наоколо, собствената си истина.

Всъщност отличната връзка с емоциите ни е дадена по рождение, но ни карат да забравим за нея. Научи, че до момента не е имало любов, защото любовта към себе си не е била позволена, а когато човек не обича себе си, той не носи любов в себе си и няма как да споделя това, което няма.

Ако човек обича през сърцето си, а не през главата си, той става могъщ, силен и безкрайно щастлив и никой не може да му отнеме щастието. А това е страшно за това място, на което се намираш.

Страшно е за тази зала, в която времето е спряло, пространството се е обградило със стените на страха и животът е замръзнал. Време е да научиш и последната очевидна скрита истина, свързана с взаимоотношенията.

И тя е, че сексът без емоции и любов е начин за източване на живителната ти енергия.

Сексът е кулминация на красотата в отношенията, а не е началото им. Поставен в началото, той е инструмент за разочарование и източване на енергия, защото когато не си свързан с енергията си, ти си зависим от тази на другите и си слаб.

Време е да станеш силен.

Из "Очевидната скрита истина за секса" от Хули Леонис, издателство "Апостроф"