Семейство Бекъм заедно на круиз

  • Сподели:
Семейство Бекъм заедно на круиз

Виктория Бекъм се връща към дните си на Spice Girls момиче в малка черна рокля, докато е родителите и съпруга си Дейвид на новата му суперяхта за 5 милиона британски лири.
Плавателният съд носи името Seven, на стария му номер на фланелката в Маями.

Виктория Бекъм се върна към дните си на Spice Girls, докато бе облечена в малка черна, секси рокля, за да се наслади на круиз с новата суперяхта на съпруга Дейвид за 5 милиона паунда.

47-годишната модна дизайнерка и нейният партньор, се присъединиха от родителите ù Антъни и Джаки Адамс на 93,5-футовия кораб, наречен Seven, докато се готвеха да отплават от мястото, където беше акостирал в Маями.

И двойката суперзвезда се погрижи за доста домакини, тъй като групата беше видяна да сервира напитки на сребърен поднос от персонала, преди в крайна сметка да тръгне на мини круиз по залеза по Флорида Кийс на борда на италианския Riva Argo. 

Миналия месец бе съобщено, че Дейвид се е поглезил с луксозния кораб, който е помогнал да проектира, след като е бил вдъхновен от морските си разходки с Елтън Джон и Дейвид Фърниш - които често са на почивка в морето. 
През лятото Бекъм бе забелязан в щаба на италианска корабостроителница Ferretti във Форли, където разглеждаше яхтите и в момента футболистът се наслаждава на новата си покупка със съпругата и свекърите си.Пред The Sun миналия месец източник заяви: "Дейвид разгледа няколко яхти през лятото. Той сам помогна за проектирането на лодката и беше невероятно практичен с всичко.
Това не е супер-яхта в стил олигарх, но все пак е доста луксозна по всички стандарти. Дейвид бе вдъхновен след почивката с Елтън и Фърниш на тяхната лодка - и като цяло обича живота във водата."

Дейвид гордо кръсти своя кораб на емблематичния си номер на фланелката, който носеше в продължение на шест години, докато играеше за Манчестър Юнайтед.
Футболистът носеше номер седем и за международните мачове за Англия.
Другото специално значение за Дейвид и Виктория на името Seven, е че това е второто име на дъщеря им Харпър.

Кланът Бекъм вече може да се радва на страхотни ваканции в чужбина.